Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Χρηματικά έπαθλα στους νικητές του Διεθνούς Μαραθώνιου Ρόδου

Χρηματικά έπαθλα στους νικητές του Διεθνούς Μαραθώνιου Ρόδου

0
Dodekanisos

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό κίνητρο στους δρομείς προσφέρει η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου 2019 για 6η χρονιά και αποτελεί την κορυφαία αθλητική διοργάνωση στο νοτιοανατολικό Αιγαίο!
Θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές του Μαραθωνίου, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, προκειμένου να επιβραβευθεί η προσπάθεια τους, στο τόσο δύσκολο και επίπονο αυτό αγώνισμα (42.195μ.). Τα έπαθλα θα είναι 1.000 ευρώ για τους πρώτους, 400 ευρώ για τους δεύτερους και 200 ευρώ για τους τρίτους στην κατάταξη δρομείς.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται και η συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου / Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, για την αγορά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED).
Όσοι θέλουν να προσφέρουν, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Ρόδου www.rhodesmarathon.gr και κάνοντας κλικ στο κουμπί #RunForRedCross επισκέπτονται την ειδική σελίδα του Μαραθωνίου Ρόδου στην fundraising ηλεκτρονική πλατφόρμα GivenGain και προσφέρουν όποιο ποσό επιθυμούν.
Οι εγγραφές για τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζονται και μετά το περσινό sold out, η συμμετοχή των δρομέων είναι ήδη πολύ μεγάλη, καθώς όλοι θέλουν να τρέξουν την υπέροχη διαδρομή δίπλα στα θάλασσα και στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://rhodesmarathon.gr για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes. Επίσημος Αερομεταφορέας του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου είναι η AEGEAN, η οποία προσφέρει 20% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των δρομέων που θα πάρουν μέρος στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Επίσης, η κορυφαία ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, είναι Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών και παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες (καμπίνες & οικονομική θέση) και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://rhodesmarathon.gr
Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments