Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια

Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια

0
diagoras_aera
Dodekanisos

Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ερχόμενη Κυριακή στο Δημ. Στάδιο τον Διαγόρα, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της football league .Μετά την αποστολή στην Κρήτη και την ήττα από τον ΟΦΗ, ο γηραιός θα αντιμετωπίσει αυτή την φορά μια ομάδα, που προέρχεται από την Σούπερ Λίγκα και θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει σε αυτήν. Και μόνο η πιο πάνω υποσημείωση καθιστά τον αγώνα αυτόν πολύ δύσκολο και απαιτεί φυσικά από τους κυανέρυθρους του Πέτρου Ρουτζιέρη, να προσπαθήσουν περισσότερο, από αυτό που έχουν δείξει μέχρι τώρα στους αγωνιστικούς χώρους. Χρειάζεται πάνω από όλα πίστη στις δυνατότητες τους αφ ενός και αφ ετέρου, σοβαρότητα, αποφασιστικότητα, πάθος και πολλή δύναμη για να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες του αγώνα. Τις δυνατότητες οι κυανερυθροι τις έχουν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, αλλά πρέπει αυτή την φορά να υπερβάλλουν εαυτόν, για να φτάσουν στην νίκη και στους τρεις βαθμούς. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης γύμνασε τους παίκτες του δυο φορές.
-Το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε, ενδυνάμωση  αλλά και φυσική κατάσταση
-Ενώ το απόγευμα υπήρχε σε αυτό φυσική κατάσταση, τεχνική αλλά και τακτική, στην οποία ρίχνει  περισσότερο το βάρος ο Πέτρος Ρουτζιέρης.
Ο τεχνικός της ομάδας είχε στην διάθεση του τους τρεις αδειούχους, τον Χάρη Ταμπάση, τον Στάθη Προβατίδη και τον Νίκο Πλάτανο, οι οποίοι έδωσαν  κανονικά το παρών μετά την επιστροφή τους από την άδεια τους και την παραμονή τους στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.
-Ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς και ο Γιώργος Σαλαμαστράκης  γυμνάσθηκαν κανονικά δείχνοντας πώς ξεπέρασαν το πρόβλημα με τον τραυματισμό τους
-Παρόντες ήσαν στην προπόνηση τόσο οι παίκτες που αγωνίσθηκαν με την ομάδα των Νέων στην Κρήτη, όσο και οι γκολκίπερ Χρήστος Μιχαλάκης και Άγγελος Χειμωνεττος.
-Σε ότι αφορά τον Μαρτσέλο Γκούτμαν, ακολούθησε  ειδικό πρόγραμμα. Οι “κυανέρυθροι” θα γυμνασθούν κανονικά και αύριο στην μια το μεσημέρι πάνω ειδικά σε θέματα τακτικής.
Φεύγει αύριο ο Μασάρα
Ο Κάρλος Μασάρα όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ζήτησε και έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει. Όπως έγινε γνωστό  οι δυο πλευρές ηρθαν σε συμφωνία για λύση του συμβολαίου και δεν απομένει παρά το τυπικό της λύσης, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη το πρωί ημέρα που ο παίκτης έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει για την Αθήνα. 
Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ   

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments