Αρχική Αθλητικά νέα Χουλκ και Ντιέγκο Κόστα οδηγούν την Ατλέτικο Μινέιρο στην δόξα

Χουλκ και Ντιέγκο Κόστα οδηγούν την Ατλέτικο Μινέιρο στην δόξα

1
Dodekanisos

Η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Βραζιλίας και ένα βήμα μακριά από τα ημιτελικά του Copa Libertadores. Ηγέτης αυτής της προσπάθειας είναι ο Χουλκ. Ενώ πριν από λίγες ημέρες η Ατλέτικο υπέγραψε και τον ελεύθερο Ντιέγκο Κόστα! 

Ένα από τα εντυπωσιακότερα επιθετικά δίδυμα στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής αναμένεται να συνθέσουν οι Χουλκ-Ντιέγκο Κόστα. Πολλοί έκαναν λόγο πως οι δύο Βραζιλιάνοι, έχουν αφήσει πίσω τα καλά ποδοσφαιρικά τους χρόνια. Ωστόσο ο σύλλογος από την Βραζιλία πήρε το ρίσκο με τον Χουλκ (δικαιώθηκε) και αποφάσισε να επενδύσει και στις ικανότητες του Ντιέγκο Κόστα. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν ανανέωσε με την Ατλέτικο Μαδρίτης και ήταν χωρίς ομάδα εδώ και αρκετό καιρό. 

Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας βρίσκεται σε πλήρη δράση και πρωτοπόρος με 37 βαθμούς είναι η Ατλέτικο Μινέιρο. Ενώ στο Copa Libertadores η Ατλέτικο απέσπασε με αριθμητικό μειονέκτημα τεράστιο «διπλό» (0-1) μέσα στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ. Αν καταφέρει να αντέξει στη ρεβάνς μέσα στη Βραζιλία θα βρεθεί στα ημιτελικά του τουρνουά. 

Η πορεία της Ατλέτικο έχει εξήγηση και ακούσει στο όνομα Χουλκ! Ο 35χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2021 με την Μινέιρο. Μέσα σε επτά μήνες σε 36 ματς μετράει 16 γκολ. «Οδηγεί» την Ατλέτικο στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια.

Ο 32χρονος Ντιέγκο Κόστα έρχεται να πλαισιώσει ιδανικά τον συμπατριώτη του στην γραμμή κρούσης της Ατλέτικο. Ντιέγκο Κόστα και Χουλκ έχουν πετύχει και οι δύο μαζί συνολικά 514 γκολ. Όπως είναι λογικό στις τάξεις των φιλάθλων της «Galo» επικρατεί τεράστιος ενθουσιασμός. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments