Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χορταστικό θέαμα στην Παστίδα!

Χορταστικό θέαμα στην Παστίδα!

0
Dodekanisos

Την πεποίθηση αρκετών ότι θα είναι δυο από τις πολύ δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, πιστοποίησαν σήμερα στην Παστίδα ο τοπικός Αστέρας και ο Απόλλων Καλυθιών. Το τελικό 3 – 3 φανερώνει το ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τους προπονητές και των δυο να βγάζουν σίγουρα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Απόλλωνα είναι η πρώτη φορά που δέχεται γκολ στα φετινά φιλικά, στοιχείο αναμφίβολα ενδιαφέρον. Μέχρι τώρα οι παίκτες του Παναγιώτη Ζούνη τα είχαν πάει καλά και ανασταλτικά αλλά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορούμε να πούμε ότι δεν ισχύει το ίδιο. Ο Αστέρας έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη διαφορά.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με …το καλημέρα καθώς μόλις στο 2′ ο Κόκα έκανε το 1 – 0. Ο Απόλλωνας όμως αντέδρασερ και γρήγορα απάντησε με ένα εξαιρετικό φάουλ του Τομόρι στο 11′ (1 – 1). Από εκεί και πέρα η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη έδειξε τις πολλές επιθετικές της αρετές για περίπου 15 λεπτά. Το ταλέντο και η ταχύτητα αρκετών παικτών, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους με το σκηνικό του παιχνιδιού να μεταφέρεται σχεδόν μόνιμα στην εστία του Αστέρα. Αυτό δεν κράτησε για πολύ με τους παίκτες του Χρυσόστοχμου Χάσταλη να βρίσκουν σταδιακά τον ρυθμό τους και τελικά να κατορθώνουν να κάνουν το 2 – 1 με κεφαλιά του Αθανασίου στο 31′. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Μιχάλης Λιαμής στο 37′ με ωραία κεφαλιά μετά από εξαιρετική σέντρα του Μανώλη Λιαμή από τα δεξιά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να κατορθώσει να φθάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Ο Αστέρας σταδιακά και πάλι ανέβασε την απόδοση του και μάλιστα έχασε μια σημαντική ευκαιρία για να πετύχει και τέταρτο τέρμα. Στο 71′ ο Μαγιόγλου με σουτ μείωσε σε 3 – 2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και στο 86′ ο Ιντρίζι με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3 – 3 σε ένα …χορταστικό πραγματικά παιχνίδι.

Διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Τσιβίτης, Ζαρίδας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκουγκουντρής, Αλαβάνος, Μωυσάκος, Αποστολάτος, Αθανασίου, Θεοδοσίου, Πολυμένωφ, Λιαμής Μιχ., Κόκας, Τσιπιτζίδης, Λιαμής Μανώλης (Έπαιξαν και οι Κωστής, Αυγενικού, Λεωνίδου, Κονόμι, Παπακωνσταντής, Καλαγρής, Κυρίτσης και Ντέτσικας)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Γαμπιεράκης, Σαββούλης, Στελλάς, Τομόρι, Πέπα, Σπαχιού, Παραστατίδης, Μαγιόγλου, Λεονταρόπουλος, Ιντρίζι, Ο. Πέπα (Έπαιξαν και οι Ροδίτης, Γιορδαμνής, Φερχάτι, Κώστας, Παπαρίζος και Νερατζάκης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments