Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Χωρίς τον Μαρουλλάκη στην Ελευσίνα

Χωρίς τον Μαρουλλάκη στην Ελευσίνα

0
Dodekanisos

Χωρίς τον Γιώργο Μαρουλλάκη θα ταξιδέψει ο Γ.Σ. Διαγόρας την Παρασκευή στην Ελευσίνα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό (Σάββατο 17:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Ο αρχηγός της ομάδας μας λόγω ενός προσωπικού θέματος δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Αθήνα γα το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν και τη θέση του στη 12άδα θα πάρει ο Νίκος Φράγκος. Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ο προπονητής Στάθης Βλαχοδήμος μίλησε στους αθλητές για τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Η αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες ανήκει στο… παρελθόν και στο μυαλό όλων βρίσκεται το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, ο οποίος επικράτησε άνετα του Α.Ο.Κ. Χανιά την περασμένη Κυριακή.

*Το παιχνίδι Πανελευσινιακός- Γ.Σ. Διαγόρας θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι της Ε.Ο.Κ. στο Youtube.

O Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι δεν… έπεφτε καρφίτσα στην «τέντα», με το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και του νησιού να γεμίζει ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο. Ο Γ.Σ. Διαγόρας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο και φυσικά τα παιδιά από την «Θύρα 6» για την εξαιρετική μπασκετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

*Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Qube Energy Drinks και προσωπικά τον κ. Γιώργο Χατζημανώλη για την προσφορά του σε ενεργειακά ποτά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments