Χωρίς προπονητή λίγο πριν την πρεμιέρα ο Πανηλειακός!

0

Παναγιώτης Καρπαθάκης

Η ομάδα που αντιμετωπίζει την 2η μόλις αγωνιστική ο Φοίβος Κρεμαστής έμεινε «ακυβέρνητη» λίγο διάστημα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων του συλλόγου για τη Γ’ Εθνική.

Εχθές το μεσημέρι έγινε γνωστή η αποχώρηση του Γιώργου Λαού από το τιμόνι της ομάδας, με δύο(!) ανακοινώσεις, αφού στην πρώτη είχε χαρακτηριστεί η λύση της συνεργασίας πως ήταν «κοινή συναινέσει», κάτι το οποίο δεν άρεσε στον πρώην προπονητή της ομάδας, αφού ο σύλλογος ουσιαστικά αποφάσισε να τον απολύσει. Ο Πανηλειακός έτρεξε να το διορθώσει και έτσι με δεύτερη ανακοίνωση της έκανε γνωστή την έκβαση του αποτελέσματος που είχαν από τις συζητήσεις οι δύο τους πλευρές.

Έτσι, η ομάδα του Πανηλειακού μένει χωρίς προπονητή μέχρι νεοτέρας, με το όνομα του Αλέξη Μαντζούνη να ακούγεται πιο πολύ για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Μία έκβαση, πάντως που αν μη τι άλλο είναι θετική ως προς τις ομάδες της Ρόδου, αφού ο νέος προπονητής θα χρειαστεί ορισμένο χρονικό διάστημα προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί το ρόστερ του.

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email