“Χορηγός της τρομοκρατίας ο Μακρόν και άλλοι Δυτικοί ηγέτες”

0
Dodekanisos

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ κατηγόρησε ηγέτες χωρών μελών του ΝΑΤΟ, όπως τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ότι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της τρομοκρατικής επίθεσης σε αίθουσα συναυλιών έξω από τη Μόσχα.

Ο Μεντβέντεφ ανέφερε σε ανάρτηση στο Telegram ότι «ανώτεροι αξιωματούχοι σε χώρες του ΝΑΤΟ», συμπεριλαμβανομένου του Μακρόν, μπορούν να θεωρηθούν συνεργοί στην επίθεση στο Δημαρχείο του Κρόκου. Είπε ότι οι λόγοι για να βγει το συμπέρασμα είναι η «ρητορική του Μακρόν, οι ενέργειές του και κυρίως η εξουσιοδότηση για παράνομες επιχειρήσεις ».

«Αλλά οι πραγματικοί διοργανωτές εξακολουθούν να κρύβονται στη σκιά του Ισλαμικού Κράτους. Αυτό είναι το σχέδιο. Αλλά οι πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν δείχνουν ξεκάθαρα την εθνικότητα των διοργανωτών.  Αυτοί είναι αξιωματούχοι της ναζιστικής Ουκρανίας», γράφει ο Μεντβέντεφ στο Telegram του.

«Είναι προφανές ότι ο Μακρόν και κάποιοι άλλοι δυτικοί ηγέτες είναι οι χορηγοί αυτής της τρομερής τρομοκρατικής επίθεσης», είπε ο αξιωματούχος. “Δεν υπάρχει καμία συγχώρεση για αυτό. Δεν μπορεί να υπάρξει ασυλία από αυτό. Και από εδώ και πέρα ​​δεν είναι απλώς εχθροί της Ρωσίας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments