Αρχική Επικαιρότητα Χιλιάδες τάχθηκαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Ουάσινγκτον

Χιλιάδες τάχθηκαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Ουάσινγκτον

0
Dodekanisos

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες στο μνημείο του Λίνκολν στην Ουάσινγκτον, για να διαμαρτυρηθεί κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν ανά χείρας πλακέτες με συνθήματα κατά των περιοριστικών μέτρων, των διαβατηρίων εμβολιασμού και των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Μεταξύ των συνθημάτων που αναγράφονταν ήταν το «Κάνε αγάπη όχι εντολές!» και «Ο εξαναγκασμός δεν είναι επιλογή». Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι επέκριναν και την κυβέρνηση Μπάιντεν για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

(Lynn Lin/NTD)

Τις τελευταίες εβδομάδες τα κρούσματα κορονοϊού στις ΗΠΑ, έχουν εκτοξευθεί στα ύψη σε περιοχές που έχουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, ρίχνοντας για άλλη μία φορά σκιά στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Επιπροσθέτως, πρόσφατη μελέτη των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων πρότεινε ότι η φυσική ανοσία είναι ανώτερη από τα εμβόλια για την μετάλλαξη «Δέλτα». Οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι λένε συχνά ότι τα εμβόλια προστατεύουν από σοβαρές ασθένειες και νοσηλεία. Η πανδημία του κορονοϊού έχει σκοτώσει περισσότερους από 860.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες – και περισσότερους από 5,5 εκατομμύρια παγκοσμίως – τα τελευταία δύο χρόνια που κυριαρχεί, ενώ έχει επιβαρύνει πολύ την οικονομία.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών που έχει λάβει χώρα από την αρχή της πανδημίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments