Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χέρι – χέρι στην κορυφή ΑΕΡΑ και Ιάλυσος!

Χέρι – χέρι στην κορυφή ΑΕΡΑ και Ιάλυσος!

0
Stathis Andreas / Facebook
Dodekanisos

Βαδίζοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας το πράγμα στον Β’ όμιλο δείχνει να εξελίσσεται σε… κούρσα για δύο ομάδες. Μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής ΑΕΡΑ και Ιάλυσος μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς μετά και τις σημερινές εκτός έδρας νίκες τους αμφότεροι μετρούν από 33 βαθμούς. 

Αρχικά, ο Ιάλυσος που ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης φιλοδώρησε με έξι γκολ τον Ακουσίλαο μέσα στις Φάνες. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι «τοξοβόλοι» αναγκάστηκαν για μία ώρα περίπου να αγωνιστούν με δέκα ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του τερματοφύλακα Φραγκούλη. Ντεμπούτο με γκολ συνδύασε ο Ντάνιελ Σπαχιού, δίχτυα βρήκε και ο Τερζίου. Ενώ από δύο γκολ σημείωσαν οι Ιντρίζι και Μπάρδος.

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΕΡΑ πέρασε «δια πυρρός και σιδήρου» από την Λίνδου, επικρατώντας στην εκπνοή του αγώνα κόντρα στον Κλεόβουλο. Ειδικότερα τον «γόρδιο δεσμό» έλυσε ο Κώστας Χειμωνέττος στο φινάλε του αγώνα (90′). Πρόκειται για μία νίκη που διατηρεί τους «ερυθρόλευκους» στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος και ενώ σε τρεις αγωνιστικές από τώρα ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ιάλυσο μέσα στα Αφάντου.

Τέλος, ο Φοίβος Κρεμαστής έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Ορφέα τον οποίο και νίκησε με 4-0 στο γήπεδο των «Αγίων Αποστόλων». Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για το σύνολο του Γιώργου Σάββενα το οποίο ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με τον Διγενή Κοσκινού (αμφότεροι με 29 βαθμούς). 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments