Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Χειρότερο φινάλε δεν θα μπορούσε να υπάρξει…

Χειρότερο φινάλε δεν θα μπορούσε να υπάρξει…

0
Dodekanisos

Απογοήτευση και προβληματισμό προκαλεί το φετινό φινάλε της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Football League. Το βαρύ κλίμα στ’ αποδυτήρια πριν από λίγο καιρό με τους ποδοσφαιριστές να καταγγέλλουν τη διοίκηση για ασυνέπεια, οι εντός έδρας ήττες από τον Ιάλυσο και τη Σαντορίνη αλλά και η ιστορία της ένστασης για μη θεωρημένες κάρτες υγείας (η Ρόδος πάντως δεν φαίνεται να ανησυχεί και θεωρεί το θέμα τυπικό), συνθέτουν ένα πολύ θολό τοπίο και δημιουργούν ένα προβληματικό κλίμα.

Είναι φανερό πως τα πράγματα το τελευταίο διάστημα στην ομάδα δεν είναι καλά και προφανώς η επόμενη ημέρα φαντάζει δύσκολη. Αν και οι «πράσινοι», από βαθμολογικής άποψης προκρίνονται στην επόμενη ενοποιημένη κατηγορία, εντούτοις οι προσδοκίες που η ίδια η διοίκηση δημιούργησε από το περασμένο καλοκαίρι ήταν τόσο μεγάλες που δεν μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση για το φινάλε.

Σε μια χρονιά πολύ ειδικών συνθηκών όπου τελικά σχεδόν όλοι ανεβαίνουν, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι είναι πολύ κρίμα για μια ομάδα να μην μπορεί τουλάχιστον να το χαρεί…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments