Αρχική Επικαιρότητα Χατζημάρκος: «Να απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις των αρνητών!» (video)

Χατζημάρκος: «Να απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις των αρνητών!» (video)

0

Την δυσαρέσκεια του προς όσους κάνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για να εκφράσουν την αντίθεση τους στις υποχρεωτικότητες, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. Μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης SKAI τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Τι είναι αυτό που μας απαγορεύει να απαγορεύσουμε τις συγκεντρώσεις των αρνητών; Πηγαίνουμε στα καταστήματα και λέμε στους καταστηματάρχες ότι θα υποστείτε μεγάλες χρηματικές ποινές και απ’ έξω γίνεται μια διαδήλωση αρνητών. Την οποία την παρακολουθούμε αμήχανοι. Συμφωνώ και στα μέτρα, συμφωνώ και στην αστυνόμευση. Αυτό που έχω να προτείνω είναι η απαγόρευση των διαδηλώσεων των αρνητών. Είναι σαφής η επιθυμία τους. Ας αναλάβουν το κόστος της απόφασης τους και να μη σύρουν όλη την κοινωνία στον όλεθρο. Μέρα παρά μέρα έχουμε στα νησιά μας συγκεντρώσεις δεν το καταλαβαίνω».


Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Σωτηρία» Μίνα Γκάγκα η οποία μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Θα πρέπει να τιμωρήσουμε έντονα τους παραβάτες για να μπορέσει να λειτουργήσει η κοινωνία με καλύτερα συνοχή και να βοηθήσουμε αυτούς που θέλουν να τηρήσουν τα μέτρα».

“Δεν είμαστε αρνητές”

Ωστόσο κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων οι κεντρικοί ομιλητές έχουν επανειλημμένα τονίσει ότι δεν είναι αρνητές του εμβολίου. Εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για την υποχρεωτικότητα και τον διαχωρισμό της κοινωνίας:

Δείτε ΕΔΩ και άλλα άρθρα στην κατηγορία “Επικαιρότητα”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments