Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Χάθηκε στη μετριότητα…

Χάθηκε στη μετριότητα…

1
Dodekanisos

Πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Διαγόρας γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τα Τρίκαλα με 2 – 1. Οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν να βρουν τον καλό τους ρυθμό, με εξαίρεση ίσως στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, κάτι το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Οι γηεπδούχοι έχουν ορισμένα παράπονα και από τη διαιτησία (με αποκορύφωμα ένα πέναλτι υπέρ τους στο πρώτο ημίχρονο), όμως αυτό ασφαλώς και δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για τη γενικότερη παρουσία τους στο παιχνίδι που δεν ήταν καλή. Τα Τρίκαλα ήταν πιο ουσιαστικά και με περισσότερο καθαρό μυαλό, κατάφεραν να φθάσουν στην κατάκτηση μιας σημαντικής νίκης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας έκανε μια μέτρια εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που η αλήθεια είναι ότι έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να απειλήσουν δυο φορές όλες και όλες με πρωταγωνιστή τον Μπαρμπαρούση και από εκεί και πέρα δεν ήταν εφικτό να πλησιάσουν με αξιώσεις τα καρέ του Ζαρόπουλου. Από την άλλη πλευρά και τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία, ωστόσο τους βόλευε ο ρυθμός του παιχνιδιού ενώ στάθηκαν και τυχεροί καθώς σε ένα άτυχο μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή από τον Μανωλάκη στον Pelaez πήραν το πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου μπήκε πιο δυνατά και έδειξε περισσότερο διάθεση. Δεν είναι τυχαίο το ότι σχετικά νωρίς, στο 57’ κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση και να σκορπίσει το αίσθημα της αισιοδοξίας ότι θα μπορούσε από εκεί και να πέρα να γυρίσει το παιχνίδι. Όσο περνούσαν όμως τα λεπτά, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και τα Τρίκαλα σταδιακά κατάφεραν να ισορροπήσουν.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 2’ ο Μπαρμπαρούσης μετά από εκτέλεση πλαγίου πήρε τη μπάλα σε θέση φορ και έκανε το ανάποδο ψαλίδι αλλά αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 31′ η μπάλα στρώθηκε στον Μπαρμπαρούση μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλά καθώς η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 37’ ο Μανωλάκης μάρκαρε τον Pelaez μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ριζογιάννης για να κάνει το 0 – 1.
Στο 57’ ο Κέρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του Ζαρόπουλου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι έγινε το 1 – 1.
Στο 68’ ο Λώττας εκτέλεσε ένα φάουλ στο πίσω δοκάρι και ο ξεχασμένος Γρηγορόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι (άουτ). Ήταν μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα.
Στο 69’ ο Μπουρλάκης σούταρε από πολύ καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 78’ μετά από ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Λώττας με δυνατό σουτ από την καρδιά της άμυνας έκανε το 1 – 2.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Ηλιάδης (80’ Πατσαρούχας), Γεωργίου (65’ Γλυνός), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ Μπουρλάκης),Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννιτζής, Ζεγούσης, Τσίπρας, Γρηγορόπουλος (70’ Aleksic), Σταμάτης (75’ Παπαγεωργίου), Ριζογιάννης, Pelaez (63’ Λώττας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] το φιλμ του αγώνα στο news12 […]