Αρχική Αθλητικά νέα Χάθηκε η άνοδος για την Καλλιθέα

Χάθηκε η άνοδος για την Καλλιθέα

0
Dodekanisos

Απρόσμενη ήττα δέχτηκε σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Καλλιθέας που ηττήθηκε με 69-58 από τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου. Ήταν «μια αυτοκτονία» της Καλλιθέας και βέβαια οι Χιώτες δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι εξ αιτίας της ομάδας μας κέρδισαν την άνοδο τους στην Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα μας στην αυριανή και τελευταία αγωνιστική έχει να κάνει το ρεπό της, ενώ η Χίος θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο Ικαρίας σε ένα παιχνίδι που είναι μια απλή διαδικασία, αφού ακόμα και με ήττα η άνοδος είναι εξασφαλισμένη από την σημερινή νίκη της σε βάρος μας.

Η ομάδα του νησιού μας  στο πιο κρίσιμο ματς, έκανε την χειρότερη της εμφάνιση και όσο και αν προσπάθησαν οι παίκτες του Χρήστου Μπίλια δεν κατάφεραν να αλλάξουν την ροή του αγώνα και να πάρουν κεφάλι στο σκορ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την νίκη.

Η Καλλιθέα από την έναρξη του παιχνιδιού έμεινε πίσω στο σκορ με μικρή διαφορά, όμως ότι και να έγινε δεν κατάφερε να την ανατρέψει και να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της, με αποτέλεσμα μοιραία να οδηγηθεί σε ήττα και στην απώλεια της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 18-24, 35-42(ημ.), 43-50, 58-69

Διαιτητές: Πολυχρόνης- Λυράς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μπίλιας): Δεληγιάννης, Βασιλειάδης, Κούρος Π. 3, Γυφτάκης 11(2), Μπιλλιάς, Συμιακός 15(1), Μήτσης 4, Σκορδάλης 11(1), Κούρος Ι. 10, Εκινέ 4.

Β.Α.Ο.Λ. ΧΙΟΥ (Βούλικας): Ανδρουλάκης  9(2), Τσιριγώτης 3, Σουλίκας 10(2), Κελόγλου 3, Χατζηλάμπρου 18(2), Νακόπουλος 9, Τροβάς, Κωνσταντινάκος 17(3).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments