Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Χατ – τρικ του Τσιριγώτη και βαριά ήττα για τον Ιάλυσο από...

Χατ – τρικ του Τσιριγώτη και βαριά ήττα για τον Ιάλυσο από την Επισκοπή

0
Πηγή φωτογραφίας: episkopifc.gr
Dodekanisos

Με ισάριθμες κεφαλιές (χατ – τρικ) του νεαρού επιθετικού Θεόδωρου Τσιριγώτη, η Επισκοπή νίκησε εντός έδρας 3-0 τον Ιάλυσο για την 15η αγωνιστική της Football League (νότιος όμιλος).

Ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, η Επισκοπή επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-0 του Ιάλυσου, χάρη σε τρία πανομοιότυπα γκολ του Τσιριγώτη με κεφαλιά (34’, 75’ και 90′).

Στα του ματς, ήταν μία αναμέτρηση με ελάχιστες φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο η ομάδα της Κρήτης όντας ουσιαστικότερη, κατόρθωσε να προηγηθεί δίκαια με 1-0, «κλειδώνοντας» την νίκη στο 75ο λεπτό κόντρα στους «τοξοβόλους», που αγωνίστηκαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τερζίου (δεύτερη κίτρινη κάρτα). Στο 90’ ο Τσιριγώτης ολοκλήρωσε ένα σπάνιο χατ – τρικ, καθώς σκόραρε εκ νέου με κεφαλιά για το 3-0. Από πλευράς Ιαλυσού, το σύνολο του Βαγγέλη Χαντέ δεν κατόρθωσε να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση και στα αξιοσημείωτα μπορεί να σημειωθεί το ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα που έκανε ο νεαρός Σαββάκης.  

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Δέλλιος (Πέλλας)

Τέταρτος: Κατοίκος (Αθηνών)

(Γιάσμικο Βέλιτς): Δημιζάς, Ανδρικόπουλος, Λίμα, Λάμτσε (91’ Τσιλεδάκης), Ανδρέου, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (91’ Χροσιέλ), Παναγιωτίδης (91’ Κουτάντος), Γιαννούτσος, Νάνι, Τσιριγώτης.

(Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος (88’ Πατσίλης), Σκεντεράι, Τερζίου, Καντούτσης, Μανιώτης, Γιώργου, Μαστραντωνάκης, Παπαδόπουλος (80’ Χριστόπουλος), Χατζησάββας, Σταθόπουλος (85’ Σαββάκης).

Πηγή φωτογραφίας: episkopifc.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments