Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χάσταλης: “Το …ξεκίνα – σταμάτα δεν ευνοεί κανέναν!”

Χάσταλης: “Το …ξεκίνα – σταμάτα δεν ευνοεί κανέναν!”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι αν δεν βρεθεί μια μόνιμη λύση αντιμετώπισης του κορωνοϊού, το ποδόσφαιρο και δη το ερασιτεχνικό θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε μεταξύ άλλων πως «όσο σκληρό και αν ακούγεται δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Μια να παίζουμε και μια όχι». Πρόσθεσε χαρακτηριστικά και τα ακόλουθα:
«Άντε τώρα να σταματήσουμε ένα με ενάμιση μήνα. Και μετά με ποια ψυχολογία και εμείς οι προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιριστές θα μπουν και πάλι στην διαδικασία προετοιμασίας; Αυτό το έχει σκεφθεί κανείς; Καταρχήν ελλοχεύει ο κίνδυνος για πάρα πολλούς τραυματισμούς. Αυτό το ξεκίνα – σταμάτα δεν ευνοεί κανέναν. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτά τα δεδομένα. Είναι προτιμότερο να σταματήσουμε και να περιμένουμε κάτι μόνιμο».

Σε ερώτηση για το τι θα ήταν μόνιμο κατά την άποψη του, απάντησε ως εξής:
«Δεν είμαι ειδικός αλλά θεωρώ ότι δυο θα ήταν οι λύσεις. Είτε να έχουμε το εμβόλιο, είτε να πει το Ελληνικό κράτος ότι καλύπτει τα τεστ σε όλους τους ποδοσφαιριστές κάθε εβδομάδα προκειμένου να γίνεται έλεγχος. Αυτό το δεύτερο φυσικά, ρεαλιστικά είναι ανέφικτο όπως ξέρουμε οπότε απομένει να περιμένουμε το εμβόλιο».

Ο προπονητής του Αστέρα τόνισε και τα ακόλουθα:
«Δεν νομίζω ότι θα ακυρωθεί η φετινή χρονιά. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα παίξουμε. Αν το πρωτάθλημα στην καλύτερη περίπτωση ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, ίσως να προλάβουμε να το ολοκληρώσουμε. Αλλά και πάλι με τον φόβο να σταματήσουμε κάποια στιγμή, ανάλογα και με την επιδημιολογική κατάσταση. Δεν έχει κανένα νόημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments