Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χάσταλης: “Η χρονιά έχει πολλά θετικά”

Χάσταλης: “Η χρονιά έχει πολλά θετικά”

0
Dodekanisos

Την πεποίθηση του ότι ο Αστέρας Παστίδας θα ανέβει στην Α’ Κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ που θα ακολουθήσουν εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης. Ο ίδιος επεσήμανε και τα θετικά που έχει αυτή η χρονιά για την ομάδα του παρά το ότι δεν μπόρεσε να πάρει την 1η θέση στον όμιλο της και την απευθείας άνοδο. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Ίσως πληρώσαμε την απειρία μας και για τον λόγο αυτό δεν μπορέσαμε να πάρουμε την 1η θέση στον όμιλο και την απευθείας άνοδο. Από εκεί και πέρα όμως είναι μια χρονιά που έχει πολλά κέρδη για τον Αστέρα. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε τουλάχιστον 3 με 4 παιδιά κάτω των 18 ετών που αγωνίζονται. Στο τελευταίο μας μάλιστα έπαιξαν 6 παιδιά. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σίγουρα. Η εικόνα της ομάδας μας είναι γενικώς πολύ καλή. Και καλό ποδόσφαιρο παίζουμε ενώ και η διοίκηση έχει ένα πολύ καλό επίπεδο. Έχει κέρδη η χρονιά αυτή και σίγουρα είναι σημαντικά».

Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν, τόνισε:
«Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι και το τέλος. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν θέλουμε να δώσουμε κανένα δικαίωμα. Από εκεί και πέρα, σκεφτόμαστε τα μπαράζ και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτά. Πιστεύω ότι θα ανέβουμε. Είμαστε μια χαρά. Το κλίμα είναι πολύ καλό και δεν έχω κανένα παράπονο».

-Στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο Μοσχής χτύπησε και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για δεκαπέντε ημέρες περίπου. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του κ. Χάσταλη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments