Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χάσταλης: «Αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος»

Χάσταλης: «Αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος»

0
Dodekanisos

Η ήττα του Απόλλωνα Καλυθιών από τον Άρη, δεν άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας Χρυσόστομο Χάσταλη.

Σε δηλώσεις του ο νεαρός τεχνικός, μας μίλησε για τον αγώνα με τον Άρη αναφέροντας τα εξής: «Σίγουρα όταν χάνεις τον αγώνα με 4-1 δεν μπορείς να είσαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία και νομίζω ότι το 3-1 είναι πλασματικό σκορ. Στο δεύτερο μέρος δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε, διότι ήταν δύσκολο στην έδρα του Άρη να είσαι πίσω στο σκορ με δύο γκολ και δεν μπορείς να κάνεις πολλά».

Για την γενική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα τόνισε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου στο πρωτάθλημα, μια καινούρια ομάδα, παρά τις σημαντικές απώλειες που είχαμε με τον Φυλακούρη και τον Χατζηβαλσάμη, αφού άλλαξε η εικόνα μας από τον Ιανουάριο, γιατί έπρεπε να αλλάξουμε και την αγωνιστική μας φιλοσοφία».

Για τους στόχους του Απόλλωνα απάντησε: «Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι από την αρχή, να είμαστε μια αξιοπρεπής ομάδα. Δεν ήταν αυτοσκοπός το πρωτάθλημα. Απλά, στην πορεία  σκεφτήκαμε κάποια στιγμή τον τίτλο καθώς η παρουσία μας στο πρωτάθλημα μας έδωσε την αφορμή. Η συνέχεια για την διοίκηση και εμένα είναι, να είμαστε αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, κάτι που το έχουμε αναφέρει από την έναρξη του».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments