Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Χαρά μου που θα είμαι και φέτος στον Διαγόρα”

“Χαρά μου που θα είμαι και φέτος στον Διαγόρα”

0
Dodekanisos

Ο Κώστας Μητσού ήταν ο πρώτος παίκτης που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γ.Σ. Διαγόρας, έχοντας κάνει μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της ομάδας. Ο 26χρονος γκαρντ θα συνεχίσει και την προσεχή αγωνιστική περίοδο στα «κυανέρυθρα» και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά «όπλα» στα χέρια του Στάθη Βλαχοδήμου. Ο Μητσού πέτυχε 226 πόντους (με 37 τρίποντα) σε 18 συμμετοχές (μ.ο. 12.55) και αναφέρθηκε στην παραμονή του στον «γηραιό».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Διαγόρα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Είναι χαρά μου που θα είμαι και φέτος μέλος αυτής της οικογένειας και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω δεθεί συναισθηματικά με τον Διαγόρα και όπως κάνω πάντα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω απόλυτα στη νέα προσπάθεια που γίνεται και στους ανθρώπους που απαρτίζουν τη διοίκηση. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο, ικανό να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και πάνω απ’ όλα να ευχαριστηθεί ο κόσμος μας το μπάσκετ. Υπόσχομαι να παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για να μπορέσει ο Διαγόρας να πάει ψηλά. Εύχομαι καλή μπασκετική σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα σ’ όλο τον κόσμο».

*Αύριο θα βρίσκεται στη Ρόδο ο Νίκος Γκίκας (19-2.01) για συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας και προπονήσεις στην «τέντα».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments