Αρχική Αθλητικά νέα Champions League: Πρόκριση στους «16» για Μπάγερν και Μ. Γιουνάιτεντ

Champions League: Πρόκριση στους «16» για Μπάγερν και Μ. Γιουνάιτεντ

0
Dodekanisos

Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησαν εκτός έδρας 2-1 και 2-0, Ντιναμό Κιέβου και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους στην νοκ άουτ φάση του Champions League. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε τη… μετά Σόλσκιερ εποχή με εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Βιγιαρεάλ, που την έστειλε στα νοκ άουτ του Champions League. Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζέιντον Σάντσο οι σκόρερ. Πλέον το «κίτρινο υποβρύχιο» θα δώσει μάχη σώμα με σώμα με την Αταλάντα για την πρόκριση την έκτη και τελευταία αγωνιστική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Μάικλ Κάρικ)

: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο (90+3′ Μάτα), Φαν ντε Μπέεκ (66′ Φερνάντες), Μαρσιάλ (66′ Ράσφορντ), Ρονάλντο (90+1′ Μάτιτς)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Ουνάι Έμερι: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινάν (79′ Ράμπα), Παρέχο, Καπού, Τριγκέρος (73′ Α. Μορένο), Γκόμεθ (85′ Ντιά), Πίνο (73′ Τσουκουέζε), Χρούνεφελντ

Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν Μονάχου

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εσύ σούπερ σκόρερ! Με τον Πολωνό να «υπογράφει» την επιτυχία της, η Μπάγερν «καθάρισε» και την πρωτιά στον έκτο όμιλο του Champions League ύστερα από τη νίκη της με 2-1 στο χιονισμένο Κίεβο επί της Ντιναμό. Τι να πει και τι να γράψει κανείς για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος διανύει τρομερή περίοδο φόρμας, καθώς με ανάποδο «ψαλίδι» στο 14′ σκόραρε, φτάνοντας τα εννέα σερί παιχνίδια με γκολ στο Champions League. Είναι η δεύτερη φορά που το καταφέρνει στην καριέρα του. Ταυτόχρονα αποτελεί ένα γεγονός που δεν έχει πετύχει άλλος ποδοσφαιριστής. Η Μπάγερν είχε την απόλυτη υπεροχή και βρήκε και δεύτερο γκολ στο 42ο λεπτό με τον Κομάν. Στην αντίπερα όχθη μείωσαν στο τελικό 1-2 με γκολ του Ντενίς Γκάρμας στο 70′. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Κετζιόρα (76′ Καραβάεφ), Ζαμπάρνι, Σιρότα, Μικολένκο, Σιντόρτσουκ, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ, Μπουγιάλσκι, Ντε Πένα (46′ Γκάρμας), Σκούριν (46′ Βιτίνιο)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Νιανζού (85′ Τίλμαν), Ερναντέζ (46′ Σαρ), Ντέιβις, Τολισό, Γκορέτσκα, Κομάν (67′ Ρόκα), Μίλερ, Σανέ (88′ Ρίτσαρντς), Λεβαντόβσκι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments