Αρχική Αθλητικά νέα Champions League: Νίκησαν και προκρίθηκαν Άγιαξ και Λίβερπουλ

Champions League: Νίκησαν και προκρίθηκαν Άγιαξ και Λίβερπουλ

0
Dodekanisos
Η τέταρτη αγωνιστική του Champions League ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις. Άγιαξ και Λίβερπουλ νίκησαν και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Σερίφ Τιράσπολ-Ίντερ 1-3

Η Ίντερ αντιμετώπισε μια σκληροτράχηλη Σέριφ στο Τίρασπολ και τελικά έφυγε νικήτρια με 3-1 για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League. Με αυτή την νίκη η Ίντερ ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας του ομίλου της. 

Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1

Ο Καρίμ Μπενζεμά σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της Ρεάλ με 2-1 επί της Σαχτάρ στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” για τον 4ο όμιλο του Champions League. Μάλιστα το πρώτο εκ των οποίων ήταν το 1.000ό των “μερένγκες” στη διοργάνωση.

Μίλαν-Πόρτο 1-1

Ο πρώτος βαθμός της Μίλαν την άφησε πολύ πίσω στη μάχη της πρόκρισης από τον 2ο όμιλο του Champions League. Το 1-1 με την Πόρτο στο “Σαν Σίρο” την “καταδίκασε” καθώς έμεινε ουραγός στον όμιλο. Στον αντίποδα οι “δράκοι” έμειναν στη διεκδίκηση των πιθανοτήτων τους για τα νοκ άουτ.

Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα 2-0 της Ατλέτικο με γκολ του Ζότα (13′) και του Μανέ (21′) και πήρε την πρόκριση στη φάση των 16 του Champions League ως πρώτη στον δεύτερο όμιλο.

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Άγιαξ 1-3

Ο Άγιαξ προκρίθηκε στη φάση των 16 του Champions League με 4/4 στον 3ο όμιλο, ύστερα από τη νίκη και στη Γερμανία επί της Ντόρτμουντ με 3-1. Η Μπορούσια προηγήθηκε παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ματς Χούμελς, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα και την νίκη.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπεσίκτας 4-0

Η Σπόρτινγκ διέλυσε και στη Λισαβόνα την Μπεσίκτας, σημειώνοντας ξανά τέσσερα γκολ (4-0) απέναντι στους “αετούς” όπως στην Πόλη.

Μάντσεστερ Σίτι-Κλαμπ Μπριζ 4-1

Η Μάνστεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Κλαμπ Μπριζ στο “Έτιχαντ” για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι “πολίτες” επικράτησαν με 4-1 χάρη σε γκολ των Φόντεν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ και Ζεσούς. Αντίθετα η Κλαμπ Μπριζ είχε  μειώσει  προσωρινά με αυτογκόλ.  

Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

Η Λειψία υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν στη “Ρεντ Μπουλ Αρένα” για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Ο Βαϊνάλντουμ πέτυχε δύο γκολ για την Παρί, ο Ενκουνκού έδωσε το προβάδισμα στους “ταύρους” στο 8′. Ενώ ο Σόμποζλαϊ ευστόχησε από την άσπρη βουλά, κάνοντας το 2-2 στο 90+3′.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments