Αρχική Αθλητικά νέα Champions League: Με ανατροπή η Γιουνάιτεντ, «κυρία» η Γιούβεντους

Champions League: Με ανατροπή η Γιουνάιτεντ, «κυρία» η Γιούβεντους

0
Getty Images
Dodekanisos

Η αποψινή βραδιά του Champions League, μπορεί να είχε λιγότερα γκολ από την χθεσινή (24 έναντι 35). Ωστόσο το θέαμα παρέμεινε άκρως συναρπαστικό, ενώ για ακόμα μία φορά δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, οι ευρείες σε έκταση νίκες και φυσικά… οι ανατροπές! 

Λιλ – Σεβίλλη 0-0

Λιλ και Σεβίλλη τα έδωσαν όλα στο «Stade Pierre-Mauroy», παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το 0-0 για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Champions League. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που ευνοεί τη Σάλτσμπουργκ η οποία ξέφυγε με διαφορά τεσσάρων βαθμών στη βαθμολογία.

Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-1

Ο Καρίμ Αντεγέμι βρήκε ξανά δίχτυα στο Champions League και η Σάλτσμπουργκ επιβλήθηκε 3-1 της Βόλφσμπουργκ στην «Red Bull Arena». Ο Αντεγέμι αυτήν τη φορά είχε άξιο συμπαραστάτη και τον Νοά Οκαφόρ που σκόραρε δις στο 3-1 κόντρα στους «λύκους» της Κάτω Σαξονίαςγια την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Champions League. Με αυτήν τη νίκη οι «ταύροι» παρέμειναν επικεφαλής του ομίλου. Στον αντίποδα η Γερμανική ομάδα έδωσε παράταση στην αγωνία της όσον αφορά την πρώτη νίκη της στον όμιλο.

Ζενίτ – Γιουβέντους 0-1

Η Γιουβέντους νίκησε με ιταλικό στυλ την Ζενίτ στην έδρα της, με το νικητήριο γκολ να έρχεται από τον Ντέγιαν Κουλουσέβσκι στο 86ο λεπτό. Η «κυρία» συνεπής στο ραντεβού της, διατήρησε το απόλυτο των νικών (3/3) στον όγδοο όμιλο.

Τσέλσι – Μάλμε 4-0

«Πύρρειος» νίκη για την Τσέλσι που επιβλήθηκε άνετα με4-0 της Μάλμε στο «Stamford Bridge», αν και έχασε με τραυματισμούς τους Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ.

Μπαρσελόνα – Ντιναμό Κιέβου 1-0

Στις δύσκολες στιγμές, ο Ζεράρ Πικέ φωνάζει «παρών» για την αγαπημένη του Μπαρσελόνα. Ο Ισπανός εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή των «μπλαουγκράνα» κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Το γκολ που σημείωσε ήταν το μοναδικό στη νίκη 1-0 στο «Καμπ Νόου» για την τρίτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Champions League. Ο 34χρονος Ισπανός έφτασε τα 16 γκολ στη διοργάνωση. Ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρομπέρτο Κάρλος, που μέχρι τώρα ήταν ο κορυφαίος αμυντικός σκόρερ στην ιστορία του θεσμού.

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-4

Η Μπάγερν Μονάχου σκορπάει και φέτος «τρόμο» στους αντιπάλους της. Γεγονός που δεν κρύβει, αλλά αντίθετα το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, εντός και εκτός έδρας, σε Bundesliga και Champions League. Η Μπενφίκα μπορεί να προερχόταν από το 3-0 κόντρα στην Μπαρσελόνα, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης (20/10) για την τρίτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου, συνετρίβη από την Μπάγερν που επικράτησε 4-0 στο “Da Luz” της Λισαβόνας. Τα γκολ της βαυαρικής «μηχανής» προήλθαν όλα από το 70′ και μετά. Κάπως έτσι η Μπάγερν διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου κάνοντας το «τρία στα τρία».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα 3-2

Αν διαθέτεις Κριστιάνο Ρονάλντο διάβαινε! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μία ακόμα νίκη με ανατροπή, καθώς νίκησε την Αταλάντα με 3-2 στο «Old Trafford». Οι «μπέμπηδες» ήταν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Όμως με αντεπίθεση διαρκείας και τα γκολ των Ράσφορντ, Μαγκουάιρ και Ρονάλντο γύρισαν τούμπα το ματς. Από την άλλη η Αταλάντα «αυτοκτόνησε», θα μπορούσε κάποιος να τονίσει, καθώς προηγήθηκε με 0-2 στο σκορ χάρη στα γκολ των Πάσαλιτς και Ντεμιράλ.

Γιανγκ Μπόις – Βιγιαρεάλ 1-4

Στο παιχνίδι του άλλου ομίλου η Βιγιαρεάλ δείχνοντας τρομερή συνέπεια και αυτοσυγκέντρωση, είχε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στη Γιανγκ Μπόις στην Ελβετία, καθώς νίκησε με 4-1. Πίνο (6′), Ζεράρ Μορένο (16′), Αλμπέρτο Μορένο (88′) και Τσουκουέζε (90+2′) σημείωσαν τα γκολ του «κίτρινου υποβρυχίου». Ενώ ο Ελία στο 77′ είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 για την Ελβετική ομάδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments