Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χαμόγελα στον ΑΕΡΑ

Χαμόγελα στον ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Δυσκολότερα θα έλεγε κανείς απ’ ότι δείχνει το τελικό 3 – 1, ο ΑΕΡΑ επικράτησε εντός έδρας του Κλεάνθη και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι Παραδεισιώτες ωστόσο το πάλεψαν όσο μπορούσαν και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούμε να πούμε ότι έβαλαν αρκετά δύσκολα στους γηπεδούχους. Μάλιστα στο 20’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μετά ένα πολύ ωραίο σουτ που πραγματοποίησε ο Τζοβαλίν ( 0 – 1). Ο ΑΕΡΑ δεν πτοήθηκε και μετά από δυο λεπτά έφθασε στην ισοφάριση με τον έμπειρο Γκινή να πλασάρει από καλό σημείο και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 55’ ο Μαθιός με μια πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του καις το 64’ ο Γκινής και πάλι με ψύχραιμο πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Στο 78’ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Δανάς και έτσι ο Κλεάνθης τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στα εναπομείναντα λεπτά.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Λάζος, Μπάρκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Τσοτουλίδης, Πλύγκος (53’ Λαδάς), Γαργάλης, Τάχος, Ρούσσος, Καλογήρου, Μπάρδης (80’ Πολυμερίδης), Λυριστής (84’ Καρακοντόπουλος), Μαθιός, Παπαοικονόμου (67’ Γιακουμάκης)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Βασιλείου (81’ Τσίγκρηλας), Γρηγοριάδης, Δανάς, Πιτσουρδάκης, Σαίτης (84’ Πότσου, Ποζατζίδης, Θάνος (89’ Χατζηνικολάκης), Κόκας (89 Φερχάτι, Τζοβαλίν, Ζάχαρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments