Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χαμόγελα και πάλι στον Απόλλωνα!

Χαμόγελα και πάλι στον Απόλλωνα!

0
Dodekanisos

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών καθώς μετά από τρία συνεχόμενες ήττες, επικράτησε στην έδρα της με 2 – 0 της ΑΕ Κατταβιάς. Οι απολλωνιστές είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη την διάρκεια απέναντι πάντως σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που ήταν πολύ καλά στημένος αμυντικά και έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία του δημιουργώντας κάποια προβλήματα στους γηπεδούχους. Ήταν κάτι που φάνηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο το οποίο και τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Μάλιστα στην καλύτερη τους στιγμή πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου, οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα σουτ με τον Στεργιόπουλο στο δοκάρι, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν αυτοί στο σκορ.

Στην επανάληψη, ο Απόλλωνας εξακολουθούσε να έχει την υπεροχή και στο 60′ έγινε μια φάση που έμελλε να σημαδέψει το παιχνίδι και ουσιαστικά να γείρει την πλάστιγγα της νίκης στην ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη. Ο Αρφαράς μπήκε στην μεγάλη περιοχή και τη στιγμή που ήταν έτοιμος να σουτάρει, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Παπασταμάτη και έπεσε κάτω. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι καθώς και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕ Κατταβιάς. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα με αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο Στεργιόπουλος με τους “κιτρινόμαυρους” να αναγκάζονται να συνεχίσουν με εννέα παίκτες! Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Αρφαράς ευστόχησε από τα έντεκα βήματα κάνοντας το 1 – 0 και απλοποιώντας έτσι τα πράγματα ενόψει της συνέχειας. Στο 80′ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Καλκαβούρας, Χατζηαλεξίου)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Διακουράκης (85′ Γιαννίκης), Στελλάς (75′ Χοχλαστός), Πέπα, Φυλακούρης (85′ Τσούλος), Σαββούλης, Καστρινάκης, Μαγιλογλου, Πλακίδας, Αρφαράς (85′ Καμπούρης), Ιντρίζι
ΑΕ ΚΑΤΤΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Μαριεττάκης (82′ Αυγέρης), Κώτης, Δράμης, Παπασταμάτης, Σαλαμαστράκης, Τοπαλίδης (85′ Φράγκος), Κούτσι, Στεργιόπουλος, Νασόπουλος, Πάπα (34′ λ.τ. Διακάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments