Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Χ. Κόκκινος: Είμαστε υπερήφανοι για την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα του Λιμενικού...

Χ. Κόκκινος: Είμαστε υπερήφανοι για την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα του Λιμενικού μας Σώματος

0
Dodekanisos

Με αίσθημα υπερηφάνειας και μεγάλη ικανοποίηση μίλησε για το Λιμενικό Σώμα και τους ανθρώπους που το πλαισιώνουν, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος κατά την επίσκεψή του στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος μετέβη σήμερα 7.7.2017 στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον επικεφαλής της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχο Αρμπουνιώτη Νίκο και το λιμενάρχη Ρόδου Αντιπλοίαρχο Σπύρο Τάτη και συνάντησε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος της περιοχής μας.

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσαν οι δραστηριότητες του Λιμενικού Σώματος που διαχρονικά τα στελέχη του προσφέρουν στην περιοχή μας. Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τους επικεφαλής του Λιμενικού Σώματος αλλά και όλα τα μέλη του για τη συνεργασία, τη διαρκή επαγρύπνησή τους και την αποτελεσματικότητά τους.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στη διαχείριση και την αντιμετώπιση του προσφυγικού, την πρόσφατη επιτυχημένη κατάσβεση της πυρκαγιάς σε φορτηγό πλοίο στα παράλια της Ρόδου αλλά και το σθένος και το δυναμισμό που επέδειξε το Λιμενικό Σώμα στην προ ολίγων ημερών προκλητική στάση του τουρκικού πλοίου που τράπηκε σε φυγή επιστρέφοντας στον τουρκικό θαλάσσιο χώρο προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος. Θυμίζουμε ότι υπήρξε καταγγελία για διακίνηση παράνομου φορτίου.

Τέλος ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στην ανάγκη για διαρκή συνεργασία όλων των φορέων της περιοχής μας, που μαζί με τους ενεργούς πολίτες των νησιών μας «φυλούν τις Θερμοπύλες» της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments