Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χ-αμένοι και οι δύο στο ΕΑΚ

Χ-αμένοι και οι δύο στο ΕΑΚ

0
Dodekanisos

Δεν κατάφερε να επικρατήσει κάποιος στο Καρακόνερο εκ του Πολύστρατου Λαέρμων και Αθλέτικο Αφάντου, αφού έμειναν στο 1-1 και έτσι έχασαν την ευκαιρία τους προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τα δύο τέρματα που έκριναν το αποτέλεσμα ήρθαν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, το 1-0 ήρθε στο 12′ από τον Κυρίτση που πλάσαρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, νικώντας τον πορτιέρο της Αθλέτικο. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει και έτσι στο 30′ ο Λαουδίκος εκτέλεσε με δύναμη το κερδισμένο φάουλ για την ομάδα του και έγραψε το 1-1 που έμεινε μέχρι και το τέλος. Να σημειωθεί πως στο 34′ ο Πολύστρατος κέρδισε πέναλτι, όμως δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει, με τον Χατζημιχαήλ να αστοχεί.Μάλιστα, στο 55′ η Αθλέτικο κερδίζει και αυτή πέναλτι, με τον Λαουδίκο να μην χρίζεται για δεύτερη φορά στην ημέρα σκόρερ.

Συνθέσεις:
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΕΡΜΩΝ: Ερνίκιολης, Μάτσης, Κατσιμπράκης, Κωστίδης, Αθανασίου (53′ Γανωτάκης), Μπακαρής (80′ Αναστασιάδης), Κανέλλης (46′ Μπάλλα), Καρπαθάκης, Κυρίτσης, Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής
AΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ : Παπαγεωργίου, Μοσχούς, Μπακίρης, Ηλίας (75′ Σπανός), Μοσχιδιού, Καλογήρου, Κούρτι (65′ Χάλαρης), Κανέλλος, Λαουδίκος, Γενημαχλέλης, Μαραγκάκης (76′ Ταντίκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments