Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Μπορούσε τη νίκη ο Διαγόρας

Μπορούσε τη νίκη ο Διαγόρας

0
goudman
Dodekanisos

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο, Διαγόρας και ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το τελικό 0-0 θεωρείται δίκαιο με βάση την εικόνα που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες. Πάντως για τους «κυανέρυθρους» το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί ως θετικό, καθώς παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα, προσπάθησε να πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς να φοβηθεί τον αντίπαλο. Μάλιστα με αυτό το αποτέλεσμα ο Διαγόρας παραμένει αήττητος από τη στιγμή που την τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

Το φιλμ του αγώνα
9’ Ο Σιαλμάς επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή, όμως δεν ανησυχεί τον Ταμπάση, καθώς η μπάλα φεύγει μακριά άουτ.
10’ Πάσα του Μπακαγιόκο στον Κειτά, ο τελευταίος δοκιμάζει το σουτ, όμως και πάλι η μπάλα θα φύγει άουτ.
11’ Λάθος της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα, αυτός που επωφελείται είναι ο Ταραχούσλκι, όμως η μπάλα μετά το σουτ του κοντράρει στα σώματα και καταλήγει άουτ, πριν ο Ζουρούδης προλάβει να εκτελέσει.
31’ Βαθιά μπαλιά του Κειτά προς τη μεγάλη περιοχή του Διαγόρα, εκεί βρίσκεται ο ψύχραιμος Προβατίδης που διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ πριν οι επιθετικοί των Ιωαννίνων γίνουν απειλητικοί.
34’ Προσπάθεια από αριστερά του Ντε Βινσέντι και σέντρα προς την περιοχή, ο Μπακαγιόκο με κεφαλιά «στρώνει» τη μπάλα στον Κειτά, ο οποίος επιχειρεί το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως ο Ταμπάσης είναι σωστά τοποθετημένος και διώχνει τη μπάλα κόρνερ.
35’ Εκτέλεση φάουλ του Ζλάτκοβιτς από αριστερά, ο Ρέγες δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή προς την εστία του Κηπουρού, με την άμυνα του ΠΑΣ να απομακρύνει τον κίνδυνο διώχνοντας σε κόρνερ.
37’ Πάσα του Ρέγες στον Γεωργίου, αυτός επιχειρεί το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Κηπουρός δεν αιφνιδιάζεται και διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.
46΄: Προσπάθεια του Μπακαγιόκο από δεξιά συρτή σέντρα για το Σιαλμά, αυτός δε μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ και μπλόκαρε εύκολα ο Ταμπάσης.
48΄: Ο Ρέγιες έβγαλε ωραία στο Γεωργίου, μπήκε στην περιοχή κλείστηκε επιχείρησε το σουτ και από τις κόντρες η μπάλα έφυγε άουτ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης και ο Κεϊτά με κεφαλιά έδιωξε σε νέο κόρνερ.
49΄:  Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζλάτκοβιτς ο Ταραχούλσκι πήδηξε πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ.
65΄: Κόρνερ του Κυριάκου κεφαλιά του Κώτσιου στην περιοχή, νέα κεφαλιά του Μπακαγιόκο μπλόκαρε δύσκολα ο Ταμπάσης.
73΄: Σέντρα από δεξιά του Κυριάκου κεφαλιά του Φουρτάδο άουτ.
76΄: Ζουρούδης και Ρέγιες συνδυάστηκαν ωραία, ο Ρέγιες έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε πλάγιο.
82΄: Σουτ του Κυριάκου μπλόκαρε ο Ταμπάσης.
85΄: Τζανής και Κυριάκος συνδυάστηκαν ωραία από αριστερά, ο τελευταίος επιχείρησε τη σέντρα όμως έδιωξε ο Χατζόπουλος.

 

Διαγόρας: Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (88’ Εξουζίδης), Ζουρούδης, Γκούτμαν, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου (92’ Σπάρταλης), Προβατίδης, Ταραχούλσκι (81’ Καμινιώτης), Πουλόπουλος
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πάντος, Κεϊτά, Τζημόπουλος (60’ Κυριάκος), Ντε Βινσέντι (60’ Ανδράλας), Σιαλμάς (71’ Φουρτάδο), Τζάνης, Μπακαγιόκο

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Κουτσόγιαννος (Αθηνών), Αθανάσιος Τζωρτζάκος (Δυτικής Αττικής)
Κίτρινες: Σαλαμαστράκης (43’, 88’), Ζουρούδης (44’)-Τζημόπουλος (30’), Ανδράλας (68’)
Κόκκινες: Σαλαμαστράκης (88’)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments