Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μπήκε ο Τσαγκάρης, έρχεται ο Μήτκας

Μπήκε ο Τσαγκάρης, έρχεται ο Μήτκας

0
Dodekanisos

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε σήμερα ο Παναγιώτης Τσαγκάρης.

Ο μεσοεπιθετικός του Διαγόρα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στα “πίτς” λόγω τραυματισμού, επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Παντέλη για το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο την Προοδευτική. Εκτός από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μείνουν οι Γιόνδης (ακολουθεί θεραπεία στην Αθήνα) και Λάμπρου (ρήξη χιαστών).

Εκτός από το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης που διεξήχθη στο νέο Ενωσιακό “Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου” έμεινε ο Σερτζίνιο Ριμπέιρο, ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στην γάμπα, όμως η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής. Οι “κυανέρυθροι” προπονούνται καθημερινά στο “Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου”, καθώς και το γήπεδο του Κορυδαλλού διαθέτει συνθετικό τάπητα.

Φτάνει στο νησί ο Μήτκας

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να φτάσει στο νησί της Ρόδου ο Σταύρος Μήτκας. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί την τελευταία μετεγγραφική κίνηση του “γηραιού” θα έρθει στη Ρόδο το βράδυ και από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο παίκτης να ακολουθήσει την ομάδα στον Πειραιά, καθώς βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Φωτογραφία από την σημερινή προπόνηση του Διαγόρα:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments