Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Νέο τουρνουά beach volley

Νέο τουρνουά beach volley

0
Dodekanisos

Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’ διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Νοεμβρίου τουρνουά μπιτς βόλεϊ σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Σάββατο (20/11)
·       (στις 2μμ) Κ13 για αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από την 1/1/1998 και μετά.
·       (στις 3:30μμ) Κ15 για αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από την 1/1/1996 και μετά.
·       (στις 5μμ) Κ20 για αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από την 1/1/1991 και μετά.
Κυριακή (20/11)
·       (στις 5μμ) τουρνουά Ανδρών.
Τόπος διεξαγωγής
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ Δήμου Ροδίων στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα (Καρακόνερο).
Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται στο τηλέφωνο  6999444466 (και με  SMS)  ή στο telchinis@gmail.com. Δεκτές θα γίνονται και οι ομάδες που θα προσέλθουν στο γήπεδο και θα δηλώσουν συμμετοχή πριν την Τεχνική Σύσκεψη.
Πρόγραμμα διοργάνωσης
Το αγωνιστικό σύστημα και το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό συμμετοχών και θα ανακοινωθεί έγκαιρα στις ομάδες.
Έπαθλα νικητών
Θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Το τουρνουά έχει την έγκριση της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου,  πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ροδιακό Οργανισμό Αγώνων Νήσων (ΡΟΑΝ) και είναι μια ευγενική χορηγία του καφέ – εστιατορίου «Αμύθητα» (Κάμειρος Σκάλα). Στόχος της διοργάνωσης είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του αθλήματος  να λάβουν μέρος σε μια διοργάνωση Beach Volley, ενός αθλήματος που συνδυάζει διασκέδαση και άσκηση.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments