Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Beach Volley: Στη 2η θέση του πανελληνίου αθλήτρια του Διαγόρα

Beach Volley: Στη 2η θέση του πανελληνίου αθλήτρια του Διαγόρα

0
diagoras_sima
Dodekanisos

O Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ συγχαίρει την αθλήτρια του Ιωάννα Αθανασίου και την συμπαίκτρια της Φαμπιόλα Τερζίου (Τελχινίς) για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο τουρνουά Beach Volley K19 ετών, που διεξήχθη στις Ράχες Φθιώτιδας το Σαββατοκύριακο 4 με 5 Αυγούστου 2018.

Η Ιωάννα Αθανασίου ανήκει στο δυναμικό του Διαγόρα από την ηλικία των 8 ετών. Συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα σάλας και έδειξε από νωρίς την προτίμηση της στο beach volley .

Τα δύο προηγούμενα χρόνια με συμπαίκτρια την Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα, επίσης του Διαγόρα, υποστηριζόμενες σε όλους τους τομείς από το σωματείο μας, αναδείχτηκαν Πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου δύο συνεχόμενες χρονιές και 5ες στο Πανελλήνιο τουρνουά Κ17 ετών.

Επίσης, τα δύο κορίτσια του Διαγόρα κατέκτησαν την 1η θέση σε τουρνουά της Βeach Life Expirience στην Βάρκιζα Αττικής, όπου συμμετείχαν για απόκτηση εμπειριών εκτός Ρόδου, με προτροπή και υποστήριξη του «Γηραιού».

Τους ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες . Ο Διαγόρας θα συνεχίσει «αθόρυβα» το έργο του, την πολλή καλή δουλειά στις  Προπονήσεις, την υποστήριξη των αθλητών του και θα χαίρετε με τις επιτυχίες τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments