Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Beach Volley: Νέα μεγάλη επιτυχία

Beach Volley: Νέα μεγάλη επιτυχία

0
aponomes U16
Dodekanisos

Πολύ μεγάλη επιτυχία για τους Δημήτρη Χατζηνικολάου και Στέλιο Χριστοφοράκη αλλά και το δωδεκανησιακό μπιτς βόλεϊ το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν στο τελικό τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στην κατηγορία των αθλητών κάτω των 16 ετών που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο βράδυ στο Allou! Fun Park.
Οι νεαροί αθλητές του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου, από την Κω, κατάφεραν να πάρουν αρχικά τη 2η θέση στον όμιλό τους και στη συνέχεια να νικήσουν στον ημιτελικό τους Λεωνίδα Σακκά και Ιάσονα Κανέλλο από την Πρέβεζα με 2-0 σετ (21-18, 21-14).
Στον μεγάλο τελικό ηττήθηκαν από τους νέους πρωταθλητές Ελλάδας που περιλαμβάνονται στον εθνικό σχεδιασμό, Άγγελο Μανδηλάρη και Παναγιώτη Αρμόνη με 2-0 (21-10, 21-10). Τριταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν οι Πρεβεζάνοι Λεωνίδας Σακκάς και Ιάσονας Κανέλλος που νίκησαν τους Πειραιώτες Κώστα Καρρά και Βαγγέλη Μελλιγιώτη με 2-0 (21-11, 21-15).
Η άλλη ομάδα από την Κω, Παπαστεριάδης / Γιαννόπουλος κατατάχτηκαν στην 7η θέση.
Στις Κορασίδες, οι Θεσσαλονικιές Μαρία Κλέπκου και Βούλη Κουρτίδου αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας κάνοντας μεγάλη ανατροπή στον τελικό, όπου επικράτησαν των Ροδάνθη Μαριάτου-Μεταξά / Μαρία Κάντα από το Ηράκλειο Κρήτης με 2-1 (11-21, 23-21, 15-09). Στην τρίτη θέση «ανέβηκαν» οι Πειραιώτισσες Κατερίνα Βλάχου / Κωνσταντίνα Αναστασιάδη που επικράτησαν στον μικρό τελικό των Πολυξένη Αργυρίου / Αθηνά Αργυρίου από την Καστοριά με 2-0 (21-09, 21-17).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments