Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Beach volley: Καλό ξεκίνημα για τους Ρόδιους

Beach volley: Καλό ξεκίνημα για τους Ρόδιους

0
beach allou
Dodekanisos

Συνεχίζονται στο γήπεδο μπιτς βόλεϊ του Allou! Fun Park οι αγώνες που θα αναδείξουν τους φετινούς πρωταθλητές Ελλάδας στις κατηγορίες Εφήβων και Νεανίδων.
Στους αγώνες συμμετέχουν, όπως είναι γνωστό, και οι πρωταθλήτριες ομάδες Δωδεκανήσου, Ελισάβετ Αμορανίτη / Νεφέλη Δικαστοπούλου και Σταύρος Ρουσέττος / Ντάνιελ Γκένοφ αλλά και η ομάδα των Κυριάκο Παππούλη / Δημήτρη Χατζηνικολάου από την Κω που προκρίθηκαν στο τελικό τουρνουά λόγω βαθμολογίας.
Την 1η ημέρα των αγώνων (Πέμπτη) πραγματοποιήθηκαν μόνο αγώνες κοριτσιών και η ροδίτικη ομάδα έκανε μία ήττα και μία νίκη.
Στον 1ο αγώνα, κάνοντας αρκετά λάθη, ηττήθηκαν από τις Μολδοβανίδη / Βακαλοπούλου με 0-2 σετ (14-21, 12-21). Στο επόμενο ματς νίκησαν με 2-1 (21-12, 20-22 και 15-08) τις Γεωργοπούλου / Καραγκούνη και με νίκη στο τελευταίο ματς του ομίλου τους (Σάββατο, 9πμ) απέναντι στις Λιόντα / Αποστολάκη προκρίνονται στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Στα αγόρια, η κλήρωση έφερε στον ίδιο όμιλο τους δύο εκπροσώπους του Δωδεκανησιακού μπιτς βόλεϊ. Στο μεταξύ τους αγώνα που είναι και ο μοναδικός που θα αγωνιζόταν σήμερα (Παρασκευή) οι Ρουσέττος / Γκένοφ επικράτησαν στις λεπτομέρειες των Παππούλη / Χατζηνικολάου με 2-1 σετ (21-19, 19-21 και 15-13).
Μάλιστα στο κρίσιμο 3ο σετ ενώ οι ροδίτες είχαν προηγηθεί με 12-8 βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 12-13. Κατάφεραν όμως να πάρουν το σετ και τον αγώνα με 15-13. Οι άλλη δύο αγώνες τους στον όμιλο θα πραγματοποιηθούν το πρωί του Σαββάτου.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments