Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Beach Volley: Camp στο Γεννάδι

Beach Volley: Camp στο Γεννάδι

1
afisa camp telxinis
Dodekanisos

Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’ διοργανώνει στις 24 και 25 Ιουλίου το 1ο προπονητικό camp μπιτς βόλεϊ του φετινού καλοκαιριού.
Το camp έχει σκοπό την καλύτερη αγωνιστική προετοιμασία νεαρών αθλητών και αθλητριών μπιτς βόλεϊ και θα διεξαχθεί στην παραλία του Sposa Beach Bar & Grille στο Γεννάδι (δίπλα στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Νότιας Ρόδου).

Στο προπονητικό camp διοργανώνεται για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι με τη συνεργασία Sposa Beach Bar & Grille και την υποστήριξη του Europe Travel και της αθλητικής ιστοσελίδας www.news12.gr
Όσοι το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τη βασική τεχνική και τακτική του μπιτς βόλεϊ, να αγωνισθούν σε προπονητικά τουρνουά, να παρακολουθήσουν μαθήματα στατιστικής αγώνων, Πρώτων Βοηθειών, ναυαγοσωστικής, να ακούσουν συμβουλές για σωστή διατροφή και να διασκεδάσουν σ’ ένα διήμερο γεμάτο μπιτς βόλεϊ στις όμορφες και άρτιες εγκαταστάσεις του Sposa Beach Bar & Grille.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο camp θα πρέπει να γίνουν έως το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
• στο σίτε του συλλόγου (www.telchinis.gr) συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ή
• στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ (Καρακόνερο)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:
22410 83030, 6999444466, 6974045274, στο mail: telchinis@gmail.com ή στο www.telchinis.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sam
sam
10 years ago

Όταν οι μπούφοι, κάνουν τουρνουά, οι κίσσες βγάζουν χρήμα…