Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Beach Pro Tour, Rhodes Futures: Ήττες στη πρεμιέρα για τις Εθνικές ομάδες

Beach Pro Tour, Rhodes Futures: Ήττες στη πρεμιέρα για τις Εθνικές ομάδες

0
Dodekanisos

Με ήττες ξεκίνησαν τη φάση των ομίλων στο κυρίως ταμπλό του παγκόσμιου τουρνουά στη Ρόδο οι Εθνικές μας ομάδες. Τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα θα έχουμε άλλη μία ευκαιρία για να καταφέρουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, οι Θοδωρής Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Ιωαννίδης έφτασαν πολύ κοντά στη μεγάλη έκπληξη απέναντι στη Νο1 ομάδα του ταμπλό, τους Ουρουγουανούς Λουκαρέλι, Χάνιμπαλ. Η ελληνική ομάδα αν και έχασε το πρώτο σετ, κατάφερε να ισοφαρίσει και να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, εκεί όπου προηγήθηκε με 12-10 και είχε και ματς μπολ (14-13). Οι Ουρουγουανοί έμειναν στο παιχνίδι και πήραν τη νίκη στο φινάλε με 18-16. Επόμενο παιχνίδι για τους Παπαδημητρίου, Ιωαννίδη απέναντι στους Τσέχους Ντούμεκ, Σέντλακ οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Γάλλους Αγιέ με 2-0 (22-20, 26-24) σετ.

Στον Β’ όμιλο, οι πρωταθλητές Ελλάδας Άγγελος Μανδηλάρης, Ιάσονας Κανέλλος ηττήθηκαν από τους Ελβετούς Μετράλ, Χάουσενερ με 2-0 (21-15, 21-17) σετ και για να προκριθούν στον επόμενο γύρο πρέπει να νικήσουν τους Σλοβένους Ζέμλακ, Πόκερσνικ.

Στον Γ’ όμιλο, ο Στέλιος Τζιουμάκας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου γνώρισαν την ήττα από τους Ιταλούς Μπονιζάτζι, Μπένζι με 2-0 (21-13, 21-15) σετ. Απέναντι στους Αμερικανούς Γουέμπερ, Έβανς θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τέλος, στον Δ’ όμιλο ο Αντιόλ Κόλα με τον συμπαίκτη του Σταύρο Ντάλλα αν και πάλεψαν απέναντι στους Πολωνούς Σζαλάνκιεβιτς, Φλόρτζικ ηττήθηκαν με 2-0 (21-09, 21-19) σετ και θα αναμετρηθούν με τον ηττήμενο του αγώνα ανάμεσα στη Φινλανδία και την Αγγλία.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments