Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Basket League: Προπονητής της χρονιάς ο Χρήστος Σερέλης

Basket League: Προπονητής της χρονιάς ο Χρήστος Σερέλης

0
Dodekanisos

O Χρήστος Σερέλης του Λαυρίου, ψηφίστηκε ο “προπονητής της χρονιάς” στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Basket League. Είναι μια τιμητική διάκριση για τον ίδιο ο οποίος τόνισε τα ακόλουθα:

«Ο τίτλος «Προπονητής της χρονιάς» στη Stoiximan Basket League που μου αποδόθηκε σήμερα με τιμά ιδιαίτερα και δεν είναι τίποτα άλλο από μια επιβράβευση των προσπαθειών όλων των μελών της ομάδας ενώ αξίζει ιδιαίτερη μνεία στη συνεισφορά των συνεργατών μου στο προπονητικό team, Ισίδωρο Κουτσό και Σάκη Γιαννακόπουλο», σχολίασε ο κόουτς του Λαυρίου Μegabolt και τόνισε:

«Να είστε σίγουροι ότι όλοι εμείς στην ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου δουλέψαμε σκληρά, βήμα-βήμα και με πάθος όλη τη χρονιά για να κατακτήσουμε «απάτητες κορυφές» επιβεβαιώνοντας ότι… το χαμόγελο της επιτυχίας κερδίζεται»!

Σε αυτή την περίεργη και μεταβατική αγωνιστική χρονιά το Λαύριο Megabolt απέδειξε ότι είναι «οικογένεια» με όλη τη σημασία της λέξης», σημείωσε ο coach Σερέλης και υπογράμμισε:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου που υπερέβαλαν εαυτούς, σε όλους τους συνεργάτες μου, σε όσους αγκάλιασαν, πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά μας και βέβαια σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους (αρχηγοί ομάδων, προπονητές, φίλαθλοι, εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε.)».
🗳️ Ο coach Σερέλης επικράτησε με ποσοστό άνω του 50% σε όλες τις ψηφοφορίες των Stoiximan Awards 2020-21.

Ο Χ. Σερέλης, που καθοδήγησε τους «Μεταλλωρύχους» για 17η σερί σεζόν, συγκέντρωσε 17 από τις συνολικά 24 ψήφους (ποσοστό 70, 83%) στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των 12 ΚΑΕ της Stoiximan Basket League. Δεύτεροι στις προτιμήσεις των προπονητών και των αρχηγών ήταν οι Άρης Λυκογιάννης του ΠΑΟΚ, Ηλίας Καντζούρης του Κολοσσού H Hotels που πήραν από δύο ψήφους.

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Χ. Σερέλης συγκέντρωσε τις 26 από τις 40 προτιμήσεις (ποσοστό 65%). Δεύτερος ήταν ο Α. Λυκογιάννης με 4 ψήφους (10%). Το ποσοστό που συγκέντρωσε ο κόουτς του Λαυρίου Megabolt στην ψηφοφορία του κοινού ανήλθε στο 51,04%!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments