Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Μπάμ» με Καντιμοίρη στο 96!

«Μπάμ» με Καντιμοίρη στο 96!

0
Dodekanisos

«Χιτσκοκικό» ήταν το φινάλε του μεγάλου ντέρμπι του Β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας που σε ένα μεγάλο βαθμό κρίνει και τον πρωταθλητή. Ευκλής και Απόλλωνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Απολλωνιστές να ισοφαρίζουν στο 96(!) με γκολ του πολύπειρου Καντιμοίρη. Το γκολ αυτό ίσως αποδειχθεί «χρυσό» αφού με τον βαθμό αυτό ο Απόλλωνας είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά και την επιστροφή στην Α’ κατηγορία. Ο Ευκλής ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι ελέγχοντας την μπάλα με τον Απόλλωνα να ισορροπεί όσο περνούσε ο χρόνος του πρώτου ημιχρόνου. Σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που ήταν «φλύαρος» επιθετικά, ο Ευκλής απειλούσε την εστία του Ροδίτη χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά του αγώνα. Η κυριαρχία του Ευκλή συνεχίστηκε και στο δε΄6υτερο ημίχρονο σε ένα διάστημα που μπόρεσε να πετύχει γκολ και να μπει σε θέση οδηγού στο ματς. Ωστόσο ο Απόλλωνας από το 85’ και μετά και με την είσοδο του Μαυρομούστακου που ήταν πολύ κινητικός έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ασφυκτική πίεση του Απόλλωνα που γνώριζε ότι σε περίπτωση ήττας η κατάσταση θα ήταν δύσκολη αναφορικά με την άνοδο. Τελικά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Καντιμοίρης ως από μηχανής Θεός πέτυχε την ισοφάριση και πανηγύρισε έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

Φάσεις – Γκολ

18’ Κοντινό σουτ του Λενιού από καλή θέση χτύπησε στα σώματα των αμυντικών και απομακρύνθηκε.
25’ Ο Λαθούρης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά με την μπάλα να περνάει από σώματα και να φε΄θυγει άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι.
32’ Κόρνερ του Νικολού η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι και άουτ.
50’ Ψηλοκρεμαστή σέντρα του Μαντικού από δεξιά, με τον Ροδίτη να βγαίνει έγκαιρα και να μπλοκάρει την μπάλα.
52’ Μετά από κόρνερ του Λενιού ο Γεωργαντάς αμαρκάριστος πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
60’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερετούλη, εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ του Ροδίτη.
65’ Ο Σχοινάκης βγάζει μια σέντρα ακριβείας από δεξιά και ο Γεωργαντάς με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ροδίτη για το 1-0.
87’ Ο Μπερετούλης βρέθηκε αμαρκάριστος σε καλή θέση με την μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυντικών και να φεύγει κόρνερ.
90’ Σέντρα του Μαυρομούστακου στην «καρδιά» της άμυνας του Ευκλή με τον Σαπαλίδη να πιάνει την κεφαλιά και τον Μακαρούνα να αποκρούει εντυπωσιακά διώχνοντας πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
96’ Μετά από σύγχυση στην άμυνα του Ευκλή ο Καντιμοίρης βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια και με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς από πλευράς Απολλωνιστών.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Πατσιόπουλος, Τσέτσος και Σταυρούλιας.

ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος, Μπερετούλης, Κορκίδας, Λαός, Μαντικός, Λενιού (93’ Παυλίδης), Γεωργαντάς, Παπαχριστοδούλου (77’ Καραμανώλης), Σιαναβέλης (48’ Σχοινάκης), Λαθούρης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.: Ροδίτης, Καλτσής, νικόλος. Κυρίτσης, Συμεωνίδης (75’ Μιχαλάς), Ζουρούδης, Σπαχίου, Καντιμοίρης, Σαπαλίδης, Σαράντης (70’ Μαυρομούστακος), Ταντίκης (75’ Αιντενίζ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments