Αρχική Videos Αυξημένο το ποσοστό των υπερβολικών θανάτων στη Μεγάλη Βρετανία

Αυξημένο το ποσοστό των υπερβολικών θανάτων στη Μεγάλη Βρετανία

0

Σχεδόν 10.000 περισσότερες απώλειες ανθρωπίνων ζωών από τον μέσο όρο της πενταετίας καταγράφονται στη Μεγάλη Βρετανία σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας. Τα στοιχεία για τους υπερβολικούς θανάτους, που κυκλοφόρησαν, αποκάλυψαν ότι περίπου 1.000 περισσότεροι άνθρωποι από το συνηθισμένο πεθαίνουν κάθε εβδομάδα από ασθένειες και καταστάσεις άλλες από τον κορωνοϊό.

Αυτό καθιστά το ποσοστό των υπερβολικών θανάτων κατά 14,4 τοις εκατό υψηλότερο από τον μέσο όρο της πενταετίας, που σημαίνει ότι 1.350 περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει από το συνηθισμένο την εβδομάδα που έληξε στις 5 Αυγούστου. Οι θάνατοι που σχετίζονται με τον Covid αντιστοιχούν σε 469 από αυτούς, αλλά οι υπόλοιποι 881 δεν έχουν «εξηγηθεί». Από τις αρχές Ιουνίου, έχουν καταγραφεί σχεδόν 10.000 περισσότεροι θάνατοι που δεν σχετίζονται με τον Covid από τον μέσο όρο της πενταετίας, που αντιστοιχεί σε περίπου 1.089 την εβδομάδα.

Η Telegraph ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας έρευνα για τους σχετικούς αριθμούς, καθώς υπάρχει πιθανότητα να συνδέονται με καθυστερήσεις στην ιατρική περίθαλψη ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης πίεσης στο NHS. Τα lockdown δημιούργησαν προβλήματα στις θεραπείες για καταστάσεις όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις, με το British Heart Foundation να λέει στη δημοσίευση ότι «ανησυχεί βαθιά» για τα ευρήματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments