Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αυτός ναι… ήταν ΔΙΑΣ!

Αυτός ναι… ήταν ΔΙΑΣ!

0
Dodekanisos

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Κω, τον ΔΙΑ που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κερδίσει με 2-0 την ΑΕ Κατταβιάς στο ΕΑΚ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καθολική υπεροχή στην αναμέτρηση και έφθασαν πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 4′ με τον Κουλιμπαλί να στέλνει μετά από άτσαλο διώξιμο την μπάλα προς την εστία του, όμως αυτή σταμάτησε στο δοκάρι. Ο ΔΙΑΣ συνέχισε να απειλεί και λίγο πριν την ανάπαυλα είχε ήδη αέρα δύο τερμάτων.
Στο δεύτερο μέρος είχαμε την ίδια εικόνα, με την ΑΕ Κατταβιάς να μην μπορεί να φθάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και τον ΔΙΑ να έχει συνεχώς την μπάλα στα πόδια και να πλησιάζει στο γκολ, χωρίς όμως αυτό να έρθει για 3η φορά στην αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 27′ ο Θωνιάτης έπιασε μία κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, νικώντας τον Παπαβεργή που δεν πρόλαβε να απομακρύνει στην έξοδο του και έτσι είχαμε το 0-1.
Στο 44′ πολύ ωραία λόμπα του Φονσέκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και με αυτόν τον πολύ ωραίο τρόπο ανέβηκε ο δείκτης του σκορ σε 0-2.
Στο 49′ ο Πης πλάσαρε όμως οι αμυνόμενοι της ΑΕ Κατταβιάς έδιωξαν πάνω στην γραμμή της εστίας τους.

Οι συνθέσεις:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ:Παπαβεργής, Δράμη, Κιλασίν Κ., Αυγέρης, Κουμπιάδης (70΄ Πάπα), Νασόπουλος, Σαλαμαστράκης, Λόης, Παραστατίδης (80΄ Ζωάννου), Κούτσι, Κουλιμπαλί (89΄ Αντωνιάδης)
ΔΙΑΣ: Τσαραπατσάνης, Αμπντουλάι, Φονσέκα (63΄ Δρόσος), Συντιχάκης, Θωνιάτης, Χατζηφούντας Μ. (79΄ Ιωαννίδης), Βλαντιμίροφ, Μπεκιρλάρι, Χατζηβασίλης, Μποϊλής (82΄ Μαργαρίτης), Πης (67΄ Χατζηφούντας Χ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments