Αρχική Αθλητικά νέα Αυτός είναι ο φίλαθλος της Μπρέντφορντ που έκλαιγε από χαρά

Αυτός είναι ο φίλαθλος της Μπρέντφορντ που έκλαιγε από χαρά

0
Dodekanisos

Ο αθλητισμός είναι ένας χώρος συναισθημάτων. Ειδικά το ποδόσφαιρο από την μία στιγμή στην άλλη σε φέρνει από την κόλαση στον παράδεισο. Και το αντίστροφο.

Ιστορικής σημασίας ήταν η χθεσινή ημέρα για την Μπρέντφορντ. Η Παρασκευή 13 Αυγούστου του 2021 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην συνείδηση των φιλάθλων των «σφηκών». 

Το «νεοφώτιστο» στην Premier League σύνολο του Τόμας Φρανκ νίκησε εντός έδρας 2-0 την ιστορική Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη τους στην Premier League ύστερα από 74 ολόκληρα χρόνια.

Ο φίλαθλος της Μπρέντφορντ Ντέρεκ Μπάριτζ ξέσπασε σε δάκρυα χαράς μετά την ιστορική επιτυχία του αγαπημένου του συλλόγου.

Το 1947, ο Ντέρεκ Μπάριτζ είχε παρακολουθήσει στην παλιά έδρα -το Γκρίφιν Παρκ- της Μπρέντφορντ το τελευταίο ματς της, στην ανώτερη κατηγορία της Αγγλίας. Όντας πλέον 88 ετών ήταν «παρών» στο νέο στάδιο των «σφηκών». Είδε μετά από 74 χρόνια νίκη της ομάδας του στην Premier League και όπως ήταν λογικό δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του.
 
Ο Ντέρεκ Μπάριτζ ήταν πάντα φίλαθλος της Μπρέντφορντ όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στην «Guardian». 78 χρόνια συγκεκριμένα υποστηρίζει την Μπρέντφορντ. «Δεν βλέπω τον λόγο του να υποστηρίζεις δύο ομάδες. Πάντα υποστήριζα μία ομάδα και το διασκεδάζω. Αν υποστηρίζεις μία ομάδα, συνεχίζεις. Είναι κομμάτι της ζωής σου. Δεν σημαίνει επειδή χάνουν αρκετά παιχνίδια, ότι θα σταματήσω να την υποστηρίζω. Η νίκη κόντρα στην Άρσεναλ ήταν ένα αποκορύφωμα στην ζωή μου. Το μεγαλύτερο αποκορύφωμα της ζωής μου», ήταν η αφοπλιστική απάντησή του.
 

Το συναίσθημα δεν μπορείς να το πληρώσεις και να το αγοράσεις, όσα λεφτά και να δώσεις, όσα λεφτά και να πάρεις. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments