Νέα «επίθεση» προς αυτούς τους οποίους χαρακτήρισε «παγκοσμιοποιητές» εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο ίδιος έκανε λόγο για «αμερικανικό νεοσυντηρητικό κατεστημένο» σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσω αυτού είπε πως οι «ΗΠΑ και μερικοί από τους φρικτούς ανθρώπους που μισούν τις ΗΠΑ,  είναι η μεγαλύτερη απειλή στον δυτικό πολιτισμό σήμερα!».

«Αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σπαταλήσουν όλη τη δύναμη, το αίμα και τον θησαυρό της Αμερικής, κυνηγώντας τέρατα και φαντάσματα στο εξωτερικό, αποσπώντας την προσοχή από τον όλεθρο που δημιουργούν εδώ στο σπίτι μας», εξήγησε ο υποψήφιος για την προεδρία του 2024.

Ο Τραμπ προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν έφερε τον κόσμο πιο κοντά στο χείλος της πυρηνικής καταστροφής από ποτέ, ρίχνοντας χρήματα και όπλα στην Ουκρανία. «Κάθε μέρα που συνεχίζεται αυτή η μάχη, κινδυνεύουμε με παγκόσμιο πόλεμο», επέμεινε, υποστηρίζοντας ότι η «ολική παύση των εχθροπραξιών» πρέπει να είναι το «κεντρικό ζήτημα» για το έθνος. Επίσης διαβεβαίωσε τους υποστηρικτές του ότι είναι έτοιμος να διαλύσει «όλο το παγκοσμιοποιητικό νεοσυντηρητικό κατεστημένο που μας παρασύρει διαρκώς σε ατελείωτους πολέμους προσποιούμενοι ότι αγωνίζονται για την ελευθερία και τη δημοκρατία στο εξωτερικό, ενώ μας μετατρέπουν σε τριτοκοσμική χώρα και τριτοκοσμική δικτατορία», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments