Αρχική Αθλητικά νέα Αυτόφωρο σε τρεις μη εμβολιασμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Αυτόφωρο σε τρεις μη εμβολιασμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

0
sport24.gr
Dodekanisos

Αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα διεξάγεται σε βάρος των υπευθύνων του γηπέδου της Τούμπας που είναι επιφορτισμένοι με τους ελέγχους πιστοποιητικών για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Κι αυτό διότι κατά τον χθεσινό επεισοδιακό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη φαίνεται ότι δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, όσον αφορά τους ελέγχους πιστοποιητικών ή τεστ, πριν την είσοδο των οπαδών στις κερκίδες του σταδίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους τέσσερις συλληφθέντες φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια, μόνο ένας είχε πάνω του τα απαραίτητα έγγραφα. Ενώ οι υπόλοιποι τρεις δεν είχαν απολύτως κανένα έγγραφο μαζί τους και φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ότι αγνοούσαν ότι έπρεπε να ήταν εφοδιασμένοι με αυτά.

Υπό αυτές τις συνθήκες η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στους τρεις παραπάνω, εκτός από τις συνδεόμενες με τα επεισόδια κατηγορίες, επιπλέον κατηγορία για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών (285 ΠΚ).

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι των ελέγχων αναζητούνται για να συλληφθούν για το παραπάνω αδίκημα στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Στο μεταξύ, οι τέσσερις συλληφθέντες, τρεις Έλληνες κι ένας Σέρβος (ηλικίας 21 έως 40 ετών) παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Βρέθηκαν σήμερα ενώπιον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη με κατηγορίες για βία σε αθλητικό χώρο, απόπειρα σωματικής βλάβης, διατάραξη, βία κατά υπαλλήλων, οπλοφορία και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Τετάρτη και αποφάσισε να μην τους αφήσει ελεύθερους. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να δικαστούν θα παραμείνουν υπό κράτηση.

Νεκρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ από ανακοπή

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε έξω από το γήπεδο της Τούμπας λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα. Ένας 45χρονος οπαδός των γηπεδούχων έχασε τη ζωή του από ανακοπή στην οδό Διογένους σε απόσταση αναπνοής από την Τούμπα.

Του έγινε τεχνητή αναπνοή, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο ΓΝ Παπανικολάου, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον θάνατο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments