Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αυτή η Ρόδος δεν πιάνεται!

Αυτή η Ρόδος δεν πιάνεται!

0
Dodekanisos

Πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόδος επικράτησε με 2 – 0 και του Αιολικού Μυτιλήνης στο Δημοτικό Στάδιο και έκανε ένα ακόμα βήμα προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι “πράσινοι” ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια έφθασαν ως την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Πάντως στα πρώτα 45 λεπτά, ο Αιολικός κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ, χωρίς πάντως να μπορέσει να σημειώσει τέρμα. Σε δυο – τρεις περιπτώσεις όμως οι παίκτες του πάτησαν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο διάστημα αυτό, η Ρόδος είχε και πάλι για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της και επέβαλλε τον ρυθμό της, ωστόσο όταν έφθανε στα αντίπαλα καρέ κάπου …χαλούσε η συνταγή. Οι Μυτιληνιοί έμειναν στο 18′ με δέκα παίκτες λόγω σωστής αποβολής του Τσομπανέλη που ανέτρεψε τον Μπουντόπουλο ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ αλλά η εξέλιξη αυτή δεν τους επηρέασε και τόσο καθώς έδειχναν να πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Κώστας Βελιτζέλος έβαλε στον αγώνα τους Παπαδόπουλου και Δελαπόρτα οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να δημιουργηθούν οι διάδρομοι προς την εστία του Βρονταρά με αποτέλεσμα να είναι θέμα χρόνου για να έρθει το γκολ όπως και έγινε. Πάρα πολύ νωρίς, από πάσα του Δελαπόρτα από τα αριστερά, ο Χασομέρης με κοντινή προβολή έκανε το 1 – 0 και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι από εκεί και πέρα κυριάρχησαν πλήρως και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αιολικό τον οποίο έκλεισαν για τα καλά στα καρέ του. Οι “πράσινοι'” είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας και στο 83′ με μια εξαιρετική έμπνευση του Δελαπόρτα που πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα (με λόμπα από το ύψος της περιοχής και αφού νωρίτερα είχε κάνει προσποίηση), “κλείδωσαν” τη νίκη τους.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κακουλίδης (Τσολακίδης, Γενναίος) από τον Σύνδεσμο της Θράκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σουλάϊ, Μισέλ (88′ Σούλης), Μαρτσάκης (46′ Παπαδόπουλος), Γκίνη (46′ Δελαπόρτας), Γιόνδης, Μπουντόπουλος, Χασομέρης (67′ Νικολόπουλος)
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Βρονταράς, Αγρομάκης, Καλαφάτης, Κτηρικός, Βαλιός (56′ Τριλιανός), Τσομπανέλλης Σπόλιαριτς, Μπάρκας, Παλαμούτης (80′ Φράνσις), Μπουρούς (54′ Τσουβαλτσίδης), Λαμπράκης (54′ Τσίπας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments