Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αυτή είναι η Καλαμάτα

Αυτή είναι η Καλαμάτα

0
Dodekanisos

Μια ομάδα που δεν έχει καλή ψυχολογία λόγω του …στραπάτσου που έπαθε στον Ασπρόπυργο (ηττήθηκε με 5 – 0 και ουσιαστικά εκεί έχασε το πρωτάθλημα), καλείται να αντιμετωπίσει ο Διαγόρας στα μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου στη Football League. Η Καλαμάτα ασφαλώς και δεν είναι και στα καλύτερα της καθώς υπάρχει η αλήθεια αρκετή μουρμούρα και γκρίνια το τελευταίο διάστημα εντός και εκτός του συλλόγου, όμως οι υπεύθυνοι του Διαγόρα δεν θα πρέπει να επαναπαυτούν σε καμία απολύτως περίπτωση.

Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι γίνεται στη Ρόδο, ίσως είναι και λίγο επικίνδυνο για τους «κυανέρυθρους» δεδομένου ότι αν η Καλαμάτα έρθει στη Ρόδο και μπορέσει να πάρει ένα αποτέλεσμα που δεν θα είναι βαριά ήττα, θα ανεβάσει την ψυχολογία της και θα διεκδικήσει την άνοδο στη ρεβάνς όπου θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της. Ο Διαγόρας δεν θα πρέπει να το επιτρέψει αυτό και για να το πετύχει θα πρέπει από το πρώτο παιχνίδι να πάρει ένα καλό σκορ που δεν θα δίνει ελπίδες στους Καλαματιανούς.

Άμυνα πολύ οργανωμένη
Σε γενικές γραμμές, η Καλαμάτα είναι μια ομάδα που φέτος έχει δουλέψει πολύ με την άμυνα της η οποία δεν δέχεται εύκολα γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι του Ασπροπύργου όπου κρίθηκε ο τίτλος, δέχθηκε πέντε γκολ, όσα είχε δεχθεί δηλαδή μέχρι τότε σε όλο το πρωτάθλημα! Το στατιστικό αυτό τα λέει όλα για την αμυντική της διάταξη.

Έχουμε παλιούς γνώριμους…
Ο Αντώνης Γιόνδης είναι ουσιαστικά ο παίκτης ο οποίος αποτελεί τον κοινό κρίκο της Καλαμάτας και του Διαγόρα. Ο έμπειρος φορ, ως γνωστών ξεκίνησε με τα χρώματα του Διαγόρα τη χρονιά αλλά άρων άρων αποχώρησε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ήταν ασφαλώς μια μεγάλη απώλεια για τον Διαγόρα την οποία ουσιαστικά πλήρωσε. Ο Γιόνδης στην Καλαμάτα δεν έκανε σούπερ πρωτάθλημα όμως μπόρεσε να πετύχει 10 τέρματα και να αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.
Και ο Πινδώνης όμως είναι γνώριμος στον κόσμο του νησιού της Ρόδου λόγω της περσινής του συμμετοχής με τα χρώματα της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Μαζεύει κόσμο στην Καλαμάτα
Η δύναμη της Καλαμάτας είναι σίγουρα η έδρα της η οποία αν χρειαστεί μπορεί να γίνει καυτή χωρίς καμία δόση υπερβολής. Αν δεν χάσει με βαρύ σκορ στη Ρόδο, οι εκτιμήσεις λένε ότι μπορεί να μαζέψει εύκολα τουλάχιστον 5.000 θεατές στη ρεβανς, αριθμός που ασφαλώς και είναι πάρα πολύ σημαντικός. Φυσικά αν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι απογοητευτικό γι΄ αυτούς, δεν θα έχει τόσο πολύ κόσμο στο δεύτερο παιχνίδι. Η Καλαμάτα χρησιμοποιεί το γήπεδο στο οποίο έπαιζε στην Α’ Εθνική τα πιο πολλά χρόνια και που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments