Αρχική Videos Αυτές είναι οι εταιρείες που έχουν καταργήσει τις εντολές μάσκας στις πτήσεις...

Αυτές είναι οι εταιρείες που έχουν καταργήσει τις εντολές μάσκας στις πτήσεις τους

0

Πληθαίνουν οι αεροπορικές εταιρείες που καταργούν την υποχρέωση χρήσης μάσκας στις πτήσεις τους. Έως τώρα, οι εταιρείες αυτές που έχουν κάνει ήδη το συγκεκριμένο βήμα είναι οι ακόλουθες. Καταρχήν η British Airways που έχει καταργήσει τις σχετικές εντολές από τις 16 Μαρτίου. Η Virgin Atlantic, μία από τις επίσης μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Βρετανίας, απέσυρε την εντολή της για μάσκα στις πτήσεις στις 16 Μαρτίου 2022. Αν και η British Airways απέσυρε αμέσως την εντολή μάσκας, η Virgin Atlantic είπε ότι θα χαλαρώσει σταδιακά την εντολή μάσκας, ξεκινώντας με πτήσεις από την Καραϊβική.

Η δημοφιλής ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM και η Transavia αφαίρεσαν την εντολή για μάσκες στις 17 Μαρτίου 2022. Η απόφαση τους δεν ήταν σύμφωνη με την κυβέρνηση της χώρας η οποία διατηρεί τις μάσκες για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η βρετανική αεροπορική εταιρεία TUI δεν απαιτεί πλέον από τους πελάτες να φορούν μάσκες στις πτήσεις της από και προς την Αγγλία και τη Βόρεια Ιρλανδία, επειδή δεν είναι πλέον νομική απαίτηση να φορούν μάσκες εκεί. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με την Jet2.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι εταιρείες ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο από τις 18 Απριλίου και μετά, σύμφωνα με τα τελευταία νέα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments