Αρχική Videos Αυτές είναι οι χώρες που δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας

Αυτές είναι οι χώρες που δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας

0

Αρκετές είναι οι χώρες που σταματούν τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό, μεταξύ αυτών και την υποχρέωση της χρήσης μάσκας όπως αναφέρουμε σε καθημερινή βάση και μέσα από τα ρεπορτάζ μας στην Ελεύθερη Πένα. Στο συγκεκριμένο video θα κάνουμε μια προσπάθεια σύνοψης με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα για το ποιες είναι αυτές οι χώρες που η χρήση της μάσκας δεν είναι πλέον υποχρεωτική:

Από τις πρώτες χώρες που το έχουν κάνει είναι το Ηνωμένο Βασίλειο. Η μάσκα συνιστάται σε πολυσύχναστους χώρους αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Το ίδιο θα συμβεί και στη Σκωτία από τις 21 Μαρτίου. Και η Ιρλανδία έχει καταργήσει την υποχρεωτική εντολή.
Και η Σουηδία έχει ακολουθήσει εδώ και αρκετό καιρό το ίδιο μοτίβο. Είναι μια χώρα που έχει άρει σχεδόν όλους τους περιορισμούς. Στο ίδιο μήκος κύματος η Νορβηγία και η Δανία. Η μάσκα συνιστάται σε χώρους με συνωστισμό αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Οι Δανοί υπενθυμίζουμε ότι αποτελούν την πρώτη χώρα της ΕΕ που κατάργησε όλους τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Στον Καναδά δεν είναι γενική η κατάργηση της μάσκας αλλά ορισμένα μέρη έχουν λάβει την απόφαση αυτή. Όπως για παράδειγμα η Αλμπέρτα και η Βρετανική Κολομβία. Αλλά και όλες οι Πολιτείες των ΗΠΑ έχουν τερματίσει την εντολή της μάσκας. Η τελευταία που το έκανε ήταν η Χαβάη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments