Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αύριο στις 5μ.μ. το μπαράζ παραμονής της Β’ Κατηγορίας

Αύριο στις 5μ.μ. το μπαράζ παραμονής της Β’ Κατηγορίας

0
Dodekanisos

Στο γήπεδο Κοσκινού κρίνεται αύριο (Κυριακή) στις 5μ.μ. η παραμονή στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Ο Απόλλων Απολλώνων και οι Ιππότες διασταυρώνουν τα ξίφη τους και ο νικητής είναι αυτός ο οποίος θα ανανεώσει την παραμονή του στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Δημήτρης Ατσικνούδας και “βοηθοί” του θα είναι οι Αρέστης και Σαρρής. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μπάμπης Λάμπρου. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Στεργάκης.

Κάλεσμα του Απόλλωνα Απολλώνων
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Απολλώνων για την αυριανή αναμέτρηση καλώντας τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Αναλυτικά, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Κοσκινού στις 5μ.μ. για τον αγώνα ζωής και θανάτου που κρίνεται όλη η χρονιά. Σε αυτόν τον αγώνα παίζετε η παραμονή μας στη Β΄’ Κατηγορία του τοπικού. Οπότε προσκαλούμε φίλους, γνωστούς και εχθρούς να παρευρεθούν στον αγώνα για να υποστηρίξουμε την ομάδα του χωριού μας απέναντι στους Ιππότες. Όλοι εκεί μια γροθιά».

Πρόσκληση – κάλεσμα των Ιπποτών
Οι Ιππότες με δική τους ανακοίνωση καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών. Αναλυτικά:
“Οι Ιπποτες Μεσαιωνικής πολης Ροδου θέλουν να προσκαλέσουν όλους τους φίλους του συλλόγου μας και της παλιάς πολης να ενισχύσουν το πιο νεανικό σύνολο της κατηγορίας και να βοηθήσουν τα νεαρά παιδιά μας με την παρουσία τους στον αγώνα μπαράζ με την ομάδα των Απολλωνων τη Κυριακή 17:00 στο γήπεδο κοσκίνου! Επίσης θελουμε να προσκαλέσουμε κάθε αγνό φίλαθλο που αγαπάει το αγνό ποδοσφαιρο να μας τιμήσει με την παρουσία του και να δει ένα σύνολο που βγάζει υγεία και προσπαθεί να παίξει σωστό ποδοσφαιρο! Πάμε όλοι μαζί για την ομάδα της καρδιάς μας για τους Ιπποτες που αγαπάμε!!!! Φόρτζα Ιπποταρα!!!!!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments