Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αύριο η παρουσίαση του Ρόδος Καπ 2022

Αύριο η παρουσίαση του Ρόδος Καπ 2022

0
Dodekanisos

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η βοήθεια των Μαρινών Κω και Ρόδου στη διεξαγωγή του διεθνούς αγώνα Ρόδος Καπ 2022, που συνδιοργανώνουν από 17 έως 22 Ιουλίου 2022, ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Πέρα από την ασφάλεια των σκαφών και των ιστιοπλόων, οι δυο Μαρίνες προσφέρουν, σαν χορηγία, υπηρεσίες, όπως το νερό, το ρεύμα, το ίντερνετ, το τηλεοπτικό σήμα και τους χώρους υγιεινής. Επίσης, στους χώρους τους θα φιλοξενηθούν, οι τελετές έναρξης (Κω) και λήξης (Ρόδος) του 25ου Ρόδος Καπ. Τόσο η διοίκηση του ΑΣΙΑΘ Ρόδου, όσο και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αναφέρονται σε μια άρτια συνεργασία αρκετών χρόνων, που ενισχύει τα μέγιστα στην επιτυχία του διεθνούς αγώνα.

ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στις 14:00 στα γραφεία του ΑΣΙΑΘ Ρόδου (Κλαυδίου Πέππερ 14) στην περιοχή Ζέφυρος, θα γίνει αύριο (Πέμπτη) 14 Ιουλίου 2022 η παρουσίαση του Ρόδος Καπ 2022. Ο αγώνας θα εκκινήσει από την Κω και θα τερματίσει στη Ρόδο από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου, με ενδιάμεσους σταθμούς τα νησιά Νίσυρος, Τήλος και Σύμη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments