Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Αυγενάκη εισαι ο χειρότερος που έχει περάσει από αυτή την θέση”

“Αυγενάκη εισαι ο χειρότερος που έχει περάσει από αυτή την θέση”

0
thira6 2
Dodekanisos

Anako;invse 

Ανακοίνωση με αφορμή την αναστολή του πρωταθλήματος της Super League 2 εξέδωσε ο Σύνδεμσος φιλάθλων Διαγόρα “Θύρα 6”. Αναλυτικά:

“Αυγενάκη, 
Δεν μάσησαν οι παππούδες μας στους Ιταλούς κατακτητές που τους κυνηγούσαν ανελέητα και έδωσαν και την ζωή τους για την ύπαρξη του Διαγόρα μας,δεν μάσησαν οι πατεράδες μας από την χούντα που μας διέλυσε για να κάνει το έκτρωμα της Ρόδου και ξανά ίδρυσαν το σωματείο, δεν πρέπει και δεν θα μασήσουμε ούτε εμείς στης πολιτικής το γιουσουφάκι που το λένε Αυγενάκη.
Θες να διαλύσεις την πιο ιστορική ομάδα του νησιού μας;;ΟΧΙ 
Αυγενάκη εισαι ο χειρότερος που έχει περάσει από αυτή την θέση. 
Όλοι εσεις που στηρίζεται αυτον τον απίθανο τυπάκο από την λεβεντογέννα Κρήτη θα μας βρείτε μπροστά σας στις εκλογές.
Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα σας ούτε τα προεκλογικά σας ψίχουλα που μοιράζεται δεξιά και αριστερα παραμονές των εκλογών 
Εμεις θελουμε να βλεπουμε τον Διαγόρα μας κάθε Κυριακή στο γήπεδό .
Θελουμε τον δήμαρχο του νησιού μας και το Δημοτικό συμβούλιο να σταθεί δίπλα στον Διαγόρα μας όπως έχει σταθεί μέχρι τώρα.  
Θελουμε ολους τους  Δωδεκανήσιους βουλευτές    που κρύβονται στα δύσκολα να βγουν μπροστά και να τα βάλουν με τον Αυγενάκη και το (αφεντικό)του.
 Βουλευτές και λοιποί πολιτικοί αυτού του τόπου,σας καλούμε να κάνετε τα αυτονόητα ώστε να πάρουν οι ομάδες αυτά που τους έχουν υποσχεθεί και έχουν συμφωνήσει γιατί αν δεν γίνει αυτό,θα σας πάρει η κατηφόρα όλους.
Αυγενάκη cartoon της πολιτικής. 
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΥΡΑ6.
Η ιστορία συνεχίζεται….”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments