Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Άξιζαν τη νίκη, πήραν την ισοπαλία οι Νέοι του Διαγόρα

Άξιζαν τη νίκη, πήραν την ισοπαλία οι Νέοι του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Αν και καλύτεροι οι Νέοι του Διαγόρα, δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν της Καλαμάτας μένοντας στο 1 – 1 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Παστίδας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τα παιδιά του Παναγιώτη Μπεκιάρη είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φθάσουν στη νίκη. Έφθασαν μάλιστα και μια ανάσα πριν από την ήττα καθώς στην μοναδική ουσιαστικά καλή στιγμή των φιλοξενούμενων δέχθηκαν γκολ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέλος.

Ο «γηραιός» θα μπορούσε να ανοίξει πρώτος το σκορ στο 35’ όταν ο Κουλούμπρης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια αναπήδησε στο έδαφος με τους «κυανέρυθρους» να «φωνάζουν» ότι πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Η φάση συνεχίστηκε και ο Κότζα έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να χτυπάει αυτή τη φορά στο κάθετο δοκάρι! Ήταν μια εντυπωσιακή φάση που οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι.
Στην επανάληψη και μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 58’ ο Σκοπέτος έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ και από εκεί και πέρα, ο Διαγόρας κυνηγούσε το σκορ.

Τελικά στο 90΄ ο Λυκοπάντης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έσωσε την παρτία για την ροδίτικη ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της φάσης ο Ρουτζιέρης έκανε σουτ με τη μπάλα να χτυπάει και πάλι στο δοκάρι!

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Τσέτσος, Τάσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ορφανός, Κουλούμπρης, Χότζα, Ζερβός, Κοντός (75’ Καντής), Ρουτζιέρης, Κόρζα (61’ Παπασταματίου), Χριστόφ (46’ Μαγκούλιας), Λυκοπάντης, Κρητικός (84’ Σάββας), Ζέελεφ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παπανικολός, Σκοπέτος, Σάλα (85’ Δημητρίου), Ψυχογιάννης, Μηστριώτης, Παναγιωτόπουλος, Δικαιουλάκος (84’ Ρουλάς), Γουρνάς, Ρουμελιώτης, Μουζάκης (72’ Μάτσι), Κανανάϊ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments