Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Αύριο του Ρέγες – Τέλος ο Μαθιός

Αύριο του Ρέγες – Τέλος ο Μαθιός

0
diagoras_ethnikos_asteras2
Dodekanisos

Ο Διαγόρας ¨χορεύει¨  από την Τετάρτη το βράδυ, στους ρυθμούς  του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Εξάλλου αυτό ήταν και το μήνυμα που πέρασε μέσα από τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα Κυπέλλου, ο τεχνικός της ομάδας του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης. ¨Την πρόκριση πρέπει να την ξεχάσουμε γρήγορα¨ είχε πει ¨ γιατί την Κυριακή μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό¨
Οι κυανέρυθροι θέλουν να ξεκινήσουν τον β΄γύρο του πρωταθλήματος της football league,  όπως ακριβώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για την οποία είχαν νικήσει την Κυριακάτικη αντίπαλο τους και μάλιστα μέσα στην έδρα της.
Από τότε όμως πέρασαν δεκαέξι παιχνίδια και μετά από αυτά, ο γηραιός της πόλης μας βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να μείνει ψηλά ει δυνατόν, μέχρι τέλους του φετινού μαραθωνίου.
Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται, προκειμένου να φτάσει για μια ακόμα φορά στην νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Υπάρχουν βέβαια οι διαρροές από λύσεις συμβολαίων σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εξακολουθεί να υπάρχει η σοβαρότητα στο χώρο των αποδυτηρίων και παράλληλα οι έννοιες της οικογένειας, που δένουν Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες.
Σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό, πρέπει να σημειωθεί πώς είναι πολύ πιθανόν να λύσει το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει και να αποχωρήσει από τον Διαγόρα ο 26χρονος Παναγιώτης Μαθιός. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του για πολλούς λόγους.
Το Σάββατο επίσης θα γίνει γνωστή η απόφαση της Διοίκησης της ΠΑΕ για τον Χοσέ Ρέγιες, για τον οποίο έχει εισηγηθεί την παραμονή του στην ομάδα ο Πέτρος Ρουτζιέρης.
Οι κυανέρυθροι πρέπει να σημειωθεί, πώς προπονήθηκαν κανονικά και έδειξαν έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής . Από την προπόνηση επίσης προέκυψαν και δυο αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία για τον Πέτρο Ρουτζιέρη, που βλέπει τις επιλογές του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό να αυξάνονται . Πιο συγκεκριμένα:
-Γυμνάσθηκε στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας ο Μαρτσέλο Γκούτμαν, ο οποίος τέθηκε και τυπικά πλέον στην διάθεση του προπονητή του.
-Το ίδιο συνέβη και με τον νεαρό Μιχάλη Φράγκο, που ακολούθησε τους κανονικούς ρυθμούς
-Αντίθετα με τους πιο πάνω δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Νίκος Χατζόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε στην φάση του πέναλτυ στο μάτς Κυπέλλου με τον Εθν. Αστέρα .
Οι κυανέρυθροι θα γυμνασθούν κανονικά  σήμερα και στην συνέχεια ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα επιλέξει τους δεκαοκτώ του αγώνα της Κυριακής.   

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments