Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αυλαία στο Ευρωπαϊκό

Αυλαία στο Ευρωπαϊκό

0
skopovoli_enarksi
Dodekanisos
Αυλαία σήμερα για το 1ο Ευρωπαϊκό Grand Prix Sporting Compak Rhodes 2011 με την τελετή έναρξης να πραγματοποιείται στην εγκατάσταση Σκοπευτήριο του Πήλινου Στόχου στον Αφάντου όπου συμμετέχουν 8 χώρες με πάνω από 60 αθλητές, σημαντικός αριθμός για πρώτη φορά. Με την παρουσία των  κορυφαίων στελεχών του αθλήματος, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πήλινου Στόχου, κ Ζαν Φρανσουά Παλίνκας, Κανελάκη Παύλο Πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και τον Αντιπρόεδρο κ Δημακάκο, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ Λόρδο Δημ. και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Διακοσταματίου Σάββα και τον Πρόεδρο του διοργανωτή συλλόγου κ Γιαννακό Κώστα, πράγμα που είναι ενδεικτικό για την σημασία της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε η σεμνή και σύντομη τελετή έναρξης.
Το άνοιγμα και το πρώτο καλωσόρισμα έγινε από τον κ Πισσά Παντελή, ιδιοκτήτη του σκοπευτηρίου που από το 2007 προσπαθεί ακατάπαυστα για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του σκοπευτηρίου. Ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην ανάθεση της διοργάνωσης στη Ρόδο και υποσχέθηκε να συνεχίσει την προσπάθεια και για άλλες διοργανώσεις και την διάδοση των αγωνισμάτων του πήλινου στόχου στο νησί μας.
Ο κ Παλίνκας στον χαιρετισμό του ανέφερε την ικανοποίηση του για την διεξαγωγή για πρώτη φορά στην Ελλάδα αυτού του Grand Prix που θα στεφτεί σίγουρα με επιτυχία και που έχει όλα τα δεδομένα να καθιερωθεί.
Ο κ Κανελάκης ευχαρίστησε την διεθνή ομοσπονδία που έδωσε αυτή την ευκαιρία στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Ρόδο να πραγματοποιήσει αυτή την όμορφη διοργάνωση που με αυτήν ουσιαστικά εγκαινιάζεται η διαδικασία αυτών των διοργανώσεων στη χώρα μας.
Ο κ Λόρδος από την Κυπριακή Ομοσπονδια τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή η Κύπρος υποστήριξε την διεκδίκηση της Ελληνικής ομοσπονδίας όπως και στην συνέχεια έμπρακτα στήριξε την διοργάνωση και θα το κάνει και στο μέλλον.
Εκ μέρους του Δημου Ρόδου ο κ Διακοσταματίου αφού καλωσόρισε του έλληνες και ξένους αθλητές αναφέρθηκε στην περίοδο προετοιμασίας της διοργάνωσης  Island Games που επρόκειτο να δημιουργηθεί το σκοπευτήριο και που λίγοι μπορούσαν να πιστέψουν πως θα εξελίχθη και σήμερα ήμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να υποδεχόμαστε αθλητές από 8 χώρες με ένα σύνολο 60 και πάνω σκοπευτών με την προοπτική να μεγαλώσει κατά πολύ στο μέλλον. Το αγωνιστικό μέρος ξεκίνησε χθες Σάββατο στις 09:00 και πρόκειται να ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή με τις απονομές στις 17:30.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments